2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17535 بازدید | 267 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارشون زشت بوده جدا ، هیچکس گدای نون پنیر نیس که بکوبه دو ساعت رفت و امد اونو بزارن جلوش☹بعد بگن ممنون اومدین دیگه برید خونه هاتون😁طرف از تایمش زده رفته دوباره برگرده شام بزاره😏

چه نسبتی دارن؟ دورن یا نسبتا نزدیک؟

کارشون زشت بوده

دیگه یه پلو خورش میدادن 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

همکار ما دو هفته پیش ما رو دعوت کرد افطار البته من کلا مراسم های مذهبی شرکت نمیکنم تو رودروایسی رفتم ولی بنده خدا آش فرنی گردو نون پنیر سبزی زولبیا بامیه گذاسشته بود آخر هم به همه یه پرس کباب کوبیده داد خداییش خیلی زحمت کشیده بود تازه به هر همکاری یه کاسه بزرگ هم آش واسه خونه داد 

دیگه قطع رابطه کردیم فقط این یه مورد خیلی کوچیکش بود موارد دیگشو بگم ،متاسفانه از اینا هم که خیلی مق ...

اینا مذهبی و مقید نیستن، مذهبی نما هستن

آدم وقتی از مهمونش خوب پذیرایی کنه در درجه اول برای خودش ارزش و احترام قائل شده 

خب بگو تو که میدونستی ما این ادویه رو دوست نداریم میتونستی یه دونه دیگه بدون این ادویه درست کنی 

یه بچه ام میفهمه دروغ میگه موندم چقدر رو دارن این افراد بخدا من دچار شرم نیابتی شدم به جای ایشون

اونم وقتی بچه کوچیک هست میبینه و ممکنه دلش بخواد

بابام میگه ابجیم سالی یکبار میاد تازه میخواست مرغ بزاره آنقدر باهم دعوا کردن راضی شد قرمه بدیم

اوه اوه عمته؟ خوبه از غریبه هم نمیخواسته پذیرایی کنه که اینهمه خساست به خرج داده

ولله مرغ و قرمه زیادیشونه

ساده شما تجملاتی اونا میشه که حداقل دوغ ونوشابه یا سالاد نزارین یکم دل ما خنک شه

سالاد نمبزاریم 

نون پنیر سبزی خرما زولبیا ،حلیم یا اش،قرمه سبزی دوغ

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

اگه رسمی دعوت بودین باید شام هم میدادن اگه شام نمی دادن باید حداقل یک افطاری گرم تر میدادن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
ما هم رفتیم و همون موقع بلند شدن رفتن از بیرون غذا گرفتن سر سفره نشستیم گفتن عهههه من فکر کردم شما غ ...

🥴چقدر بده این موقعیت ها

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...