2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17361 بازدید | 267 پست
تازه اینم بگم که رفته بودیم کادو به دنیا اومدن بچش بدیم یه لباس خوشگل خریدیم و یه جعبه شیرینی بعد تا ...

باید تلافی مرد بابام نمبزاره

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عمه شه انگار

خاک بر سر خسیسش کنن 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

اونوقت من خواهرشوهرم بدون اطلاع قبلی یهویی اومد ساعت یازده ظهر ماهی سرخ کردزرشک پلوبامرغ هم درست کردم اونروزاجاق گازم نمیدونم چش شده بود خاموش میشد وبرنجم کمی بوی سوختگی گرفت انقدر خجالت کشیدم انقدر خجالت کشیدم سرساعت دوونیم هم ناهارحاضربود همش میگم نکنه بگه عروسمون ازلج اینجوربرنج وسوزوند

گاهی انسانم آرزوست
خودت و مامانت این همه حرص خورید ما رو حرص دادید بعد قورمه سبزی بزارید

باباااام🫣

بخدا مامانم گفت عین خودشون باشیم بابام رو با دعوا راضی کرده قرمه بدیمچبابام می‌گفت مرغ بدیم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

بله زشت بوده کسی که نمیتوند دعوت نکند یا مثل آدم دعوت کند

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید