2777
2789

من ۷ماهه که با دوست پسرم درارتباطم بخاطره رفتارای خودش تصمیم گرفتم دوروز کلا بهش پیام ندم وقتی بهش پیام نمیدادم خودش میومد بهم ویس میداد که سلام عزیزم حالت خوبه چیکار میکنی کم پیدایی از این حرفا منم با مهربونی جوابشو میدادم نمیخواستم حساسیت نشون بدم بعدش فردا قبل سال تحویل بهم تبریک گفت من سین کردم جواب ندادم اونم دیگه چیزی نگفت فردا ظهر دیدم زنگ زد بازم جواب ندادم بعد ازظهر پیام داد که عزیزم؟منم گفتم جانم بعد گفت دلم خیلی برات تنگ شده منم گفتم ممنونتم بعد گفت چرا سنگینی منم گفتم نه نیستم بعد گفت حدااقل یه تبریک عید میفرستادی منم گفتم عیدت مبارک ببخشید بعد گفت خواهش میکنم مرسی سپاسگزارم بعد دیگه جواب ندادم دوروز گذشت هیچی بهم نزدیم یکی از فامیلامون فوت کرد من از شدت ناراحتی بهش پیام دادم گفتم که اینجوری شده اونم زود سین کرد گفت سلام عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم خدارحمتش کنه گفت کاش پیشت بودم دردت به جونم بعدش حتی فرداام حالم پرسید گفت نبینم غمتو عزیزدلم بعدش دیگه تا شب پیام نداد من شب پیام دادم گفتم سلام خوبی اونم گفت سلام اروم جونم بهتری عزیزدلم منم گفت اره بعد خیلی خوب صحبت کرد شب بخیر گفت خوابیدیم بعد امروز صبح چیزی نگفت همیشه صبح به خیر میگفت منم گفتم بذار این بار من بگم گفتم سلام روزت بخیر عزیزم اونم جواب دادم سلام عشقم صبح بخیر بهتری نفسم بعد منم گفتم اره عزیزم بعد تا الان هنوز سین نکرده

اخه این رفتارا چیه؟اگه میخواد من از رابطه برم خب اون دوروز که نبودم چرا پیگیرم میشد خودش؟چرا انقدم باهام خوب حرف میزنه پس

تعداد رای : 6
نظرسنجی
دوست نداره اصلا
1
16%
براش مهمی که باهات خوب حرف میزنه
3
50%
داره یه کاری میکنه که جذبش بشی بیشتر درگیرش شی
2
33%

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد درصد

اخه چرا؟

دیروز فقط صبح پیام داد دیگه هیچ خبری نشد تا ب خودم پیام دادم

امروزم صبح به خیر نگفت من گفتم ولی همیشه باهام مهربونه

پیام اخرمم تا الان سین نزده

چرا وقتی حتی خودتون رو درست نمی‌شناسید به بلوغ نرسیدید میرید توی رابطه چرا اینقدر گیر این هستید که چ ...

نمیدونم بخدا

از این رفتارم متنفرم خودم خداشاهده

نمیدونم بخدااز این رفتارم متنفرم خودم خداشاهده

اولویتت تو زندگیت خودت باشه عزیز جان، آدم وقتی خودش خودشو دوست نداشته باشه برنامه و هدفی تو زندگیش نداشته باشه، ملاک و معیارهاش رو نشناسه و به خودش متعهد نباشه اینطوری رفتار میکنه همینقدر بچه گانه و ناپخته 

آدما میان و میرن دختر خوب، 99 درصدشون هم ابراز علاقه آتشین کلامی میکنن، دوست داشتن و خواستن واقعی تو عمل نه حرف شما مشکل اصلیت با خودته اون توجهی که نیاز داری رو خودت باید یادبگیری به خودت بدی که مثل الان وابسته یه عزیزم و جانم نباشی درگیر این نباشی دوسم داره؟ دوسم نداره؟