2777
2789
عنوان

بیاید کمککک😂💔

64 بازدید | 8 پست

بچه ها من خیلی دوست دارم برم هند 

خواهشا اگه کسی رفته تجربیاتش رو بهم بگه ؟

کی رفتید؟

هزینه اش چقدر شد؟

اصلا خوش گذشت؟ ارزش رفتن داره؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ارزش رفتن که صد در صد داره اگر بلد باشی کجا بری و اینا منم عاشق اینم برم هند اگر شرایط پیش بیاد حتما ...

منم دوست دارم 

ولی میگن کثیفه و آدماش دزد و خطرناکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دوست دارم ولی میگن کثیفه و آدماش دزد و خطرناکن

صد در صد همینه هرجاییش که بری دزدی میکنن ازت یهو میبینی گوشیت رو زدن یا یه گلی دادن بو کنی بیهوش شدی خیلی خطرناکه ولی ارزش داره واسه ماهایی که عاشق هندیم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
صد در صد همینه هرجاییش که بری دزدی میکنن ازت یهو میبینی گوشیت رو زدن یا یه گلی دادن بو کنی بیهوش شدی ...

اخه من بین انتالیا و دبی و هند مردد بودم ولی با این وضعی که میگی خیلی ترسیدم 😭😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه من بین انتالیا و دبی و هند مردد بودم ولی با این وضعی که میگی خیلی ترسیدم 😭😂

آنتالیا هم عالیه دبی خیلی گرونه ولی آنتالیا هم خیلی جاهای دیدنی داره هم خیلی به صرفه تر هست ولی هند واقعا لذت بخشه واسه کسایی که عاشق هندن

آنتالیا هم عالیه دبی خیلی گرونه ولی آنتالیا هم خیلی جاهای دیدنی داره هم خیلی به صرفه تر هست ولی هند ...

انتالیا میخواستم برم هتل یو ال 

من استانبول و دبی و تفلیس و ونکوور و نیوزلند رفتم واقعا تجربه خوبی شد دوست دارم با همه فرهنگا آشنا شم واسه همین هند هم حتما میرم♥️🥰 

البته چین هم خیلی دوست دارم چون کاملا متفاوتن آدماش ولی فک نکنم اونجا ایرانی زیاد باشه واسه همین خیلی سخت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتالیا میخواستم برم هتل یو ال من استانبول و دبی و تفلیس و ونکوور و نیوزلند رفتم واقعا تجربه خوبی شد ...

اره واقعا اینجور جاها خوبه به نظرم کره هم عالیه ولی شما حتما هند رو برید

اره واقعا اینجور جاها خوبه به نظرم کره هم عالیه ولی شما حتما هند رو برید

ایشالا ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40