2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسم من دیاناس و همش به مامانم میگم ای کاش نمیزاشتی

چرا ؟ به نظرم قشنگه خوش آهنگه و به هر سنی هم میخوره و شیکه 

برای من یه اسمی گذاشتن که خیلی لوسه فقط به بچه کوچیک میخوره ، همیشه هم گفتم این چه اسمی بود گذاشتین

چرا ؟ به نظرم قشنگه خوش آهنگه و به هر سنی هم میخوره و شیکه برای من یه اسمی گذاشتن که خیلی لوسه فقط ب ...

چرا اسم شما چیه؟

حس میکنم قدیمیه اسمم بعد بعضیا نادیا صدام میزنن ناراحت میشم😑

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

چرا اسم شما چیه؟حس میکنم قدیمیه اسمم بعد بعضیا نادیا صدام میزنن ناراحت میشم😑

نمیونم  دقیق بگم  شناسایی میشم ولی در کل شبیه پریناز و گلناز و این اسما هست البته اسم من بدتره 

خیلیا اسما قدیمی هستن ولی قشنگن من خودم اسمای قدیمی ساده رو از اسمای جدید با تلفظای سخت رو خیلی بیشتر مبپسندم مثلا یکتا باران رو دوست دارم با اینکه همشون هم قدیمی هستن 

بعد از 18سالگی رفتم برای رفتم تغییر اسم ولی نشد حالا واقعا نازنین فاطمه این‌قدر اسم زشتیه که میگن آخ ...

نه اسم رایجی هست و معنیش هم خوبه 

حرف دیگران هم اهمیت نده 

هیچکس به خاطر اسمش خوشبخت یا بدبخت نشده و کلا تاثیری تو زندگی نداره که دیگران فکر کنن اسممون قشنگه یا نه 

من خودم اسمم نه معنیش جالبه نه آهنگ قشنگی داره ولی نمیرم عوض کنم حوصله شو ندارم و مهم هم نیست به نظرم  

نمیونم دقیق بگم شناسایی میشم ولی در کل شبیه پریناز و گلناز و این اسما هست البته اسم من بدتره خیلیا ...

من کلا عاشق اسم ویان هستم اسم کوردیه مامانم میخواسته بزاره عمم نزاشته

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

ولی به نظرم جالبه حس آزادی و رهایی میده آزادی هم که با ارزشترین نعمت دنیاست از نظرمن اسمای کوتاه خیل ...

اره خب سلیقه ها متفاوتن

این کاربری مال دو نفر هستش یکی خودم که ۲۰ سالمه خواهرم ۱۶ سالشه خواهرم خیلی کم میاد اینجا کلا دست منه