2777
2789

سلام دوستان.من ترس از فضای بسته دارم.حتی آسانسور هم تا اونجایی که بشه سوار نمیشم..فردا پرواز دارم با هواپیما ولی خیلیی میترسم و پشیمونم از اینکه این سفر رو انتخاب کردم..چکار کنم به نظرتون که این ترس بریزه و احساس خفگی یهو بهم دست مده؟

تلقین مثبت 

ذکر و قرآن 

آهنگ گوش بده 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز پیش سوار مترو شدم درون شهری..حتی یه ایستگاه هم نشد که حالم بد شد و پیاده شدم😒

منم اینحوریم 

تا جایی که ممکن باشه نمیرم ولی اگه مجبور باشم کل مسیر فکرم رو جایی مشغول میکنم یا مسیر طولانی باشه آهنگ گوش میدم فیلم میبینم هم صحبت میگیرم که وقتم بگذره

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

من نمیترسیدم ولی یبار تو یه فضای چهارمتری تاریک گیر کردم در قفل شد حدود بیست دقیقه اون تو بودم و با زحمت بقیه رو خبر کردم و اینا...خلاصه ترسم ازون روز شروع شده اما سفر هوایی میرم. اول اینکه هواپیما فضای بسته به اون صورت نیس ک تنها باشی و خفگی بهت دست بده. بعد سعی کن کنار پنجره یا صندلی وسط دونفر نشینی اگه اینجوری شد از نفر کناریت بخواه کنار پنجره باشه و تو قسمت سمت راهروی هواپیما بشینی.قبل پرواز یه شکلات ابنباتی بزار دهنت. مجله و کتاب و اینا نخون اصلا چون سرگیجه میگیری. سعی کن هندزفری بزنی اهنگ شاد گوش کن.کیفت رو هم حتما بزار بالای سرت تو قفسه زیر پات نزار ک پاهات تکون نخوره چون ادم حس میکنه گرفتار شده رو صندلی. درنهایت اصلا نگران نباش مهماندارا خیلی محترم و باادبن حس کردی حالت اوکی نیس بهشون بگو. در کل نگران نباش هواپیما فقط یه تیکه بلند شدنش یه چند ثانیه دلهره داره اگه خلبان خوب باشه معمولا دیگه چیزی حس نمیکنی.

من نمیترسیدم ولی یبار تو یه فضای چهارمتری تاریک گیر کردم در قفل شد حدود بیست دقیقه اون تو بودم و با ...

به نظرت اگه حس خفگی بهم دست بده اکسیژن دارن که بگیرم ازشون؟

به نظرت اگه حس خفگی بهم دست بده اکسیژن دارن که بگیرم ازشون؟

ازین اسپری کوچولو ها بگیر از داروخونه. پیشت باشه. موقع ورود ب هواپیما هم سعی کن جزو نفرات اخر بری که همه نشسته باشن و  راهروی هواپیما شلوغ نشه ک هول شی. اونا هم همه جور امکاناتی دارن. بهت قول میدم هیچ اتفاقی نمیفته استرسش فقط واسه الانه فردا پنج دقیقه بعد از پرواز استرست ریخته و همه چی رو ب رواله.

ایشالا..میگم هواپیمایی وارش چطوره به نظرت؟میدونی شما؟

اصلا نگران نباش. من وارش سوار شدم ولی راستش دقیقا یادم نیس چجوری بود. احتمالا خوب بوده چون من هر شرکت هواپیمایی رو ناراضی باشم یادم می مونه دیگه سوار نشم. وارش یادم نیس پس حتما خوب بوده😄 البته خب بستگی ب خلبان داره. در کل خیالت راحت من شاید هشت نه تا هواپیمایی سوار شدم ولی نود و نه درصد اوکین و راحتی مسافر براشون مهمه. اصلا نگراااان نباش. لذتشو ببر.