2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6929 بازدید | 168 پست

شما خودت کار میکنی یا چطوری هستی

نمیدونم مخالف حس ششم اگر تاپیکی در این مورد دارم اشتباهه کسی ک دنبال حس ششم هست باید ب عقل خودش شک کنه اشتباه کردم اومدم ب این سایت راه برگشتی هم نداره ی سایت مسخره ک حتی برای نظر اکثر کاربران احترام قائل نیست سایتی ک فقط دنبال ویو هست برای تبلیغ بیشتر گرفتن  نی نی یار منو تعلیق کرده  و off for ever

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا اون به فکر نجات دو نفر بود اون لحظه فقط

و این که بچش خودش تا سرش نیاد بیرون دست نمیذارن بکشنش

اون دکتر یا شوهر این خانوم بچه رو کشیده واقعا ی کم دیدمون رو منطقی کنیم نه که همش بشه جنسی

این همه زن و مرد شکاک و‌‌مریض‌ هستن همه که ذهن و روان سالم ندارن اونیم‌که این نظر رو‌داده که همسرت از کارش به خاطر همچین موقعیت اورژانسی بیاد بیرون حتما ذهن بیمار داره

همه جای دنیا دکتر زنان و‌زایمان مرد هست پس نباید کار کنن؟ هنوزم دکترای مردی که قدیم‌درس خوندن تخصصشون زنان و‌زایمام هست تو کشور خودمونم هست پس خانماشون بگن شغلشون رها کنن؟!!!!!

توجه نکنید کلا بعضیا خودشون مشکل دارن و فکر میکنن بقیه هم مثل خودشون فقط به فکر مسائل جنسی هستن .شما ...

ممنون از نظرت اینجا مطرح کردم آروم تر شدم با خوندن نظرات بقیه

اره حق با اون طرفه....

تصور کن از اونجای زن که از شدت درد در حال مردنه دست کنی و از بین کلی گوشت پاره شده و خون و حتی گاهی مدفوع یه بچه بکشی بیرون که نمیدونی دقیقا از کجاش بکشی که اون بچه اسیب نبینه گردنش در نره یا تو خونابه ها خفه نشه.... حقیقتا این صحنه خیلی تحریک کنندست مواظب باش شوهرت تو اون شرایط به خطا نره ....

وای خدایا صبر بده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید
مطمين باش هيچ مردي از ديدن به دنيا اومدن بچه تحريك نميشهخيلي هاشون از حال ميرناينقد ديدت منفي نباشه

من منفی نیستم فقط از حرف این آدم ناراحت شدم چرا اینجوری راجب همسرم حتی فکر کرده