2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7714 بازدید | 173 پست
آخه یه دکتر چندسال درس میخونه تا ماما بشه

درسته مامایی از رشته های تخصص پزشکیه پزشکی عمومی رو میگیرن امتحان تخصص میدن مامایی قبول میشن بعدم فوق تخصص مامایی  و نازایی میرن ‌

گرفتی مارو؟

کاربری دست دو نفر👧
بعدم اصلا نمیشه به زنی ک داره زایمان میکنه با اون شکم گنده و اون چهره پر استرس ودر حال درد و بچه ای ...

اصلا نمیشه بعد همسر من تو محل کار دوش میگیره ولی از موقعیت های این شکلی که میاد  خونه دوباره سریع میره دوش میگیره 

میگه خیلی بد بوده 

من تصوری از این موقعیت سقط و تولد نوزاد ندارم ولی مطمینم که شرایط نرمالی نیست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مطمئنا شوهر شما این دید رو نداره ،کادر درمان اغلب از این نظر مطمئن و متعهد هستنولی مثلا من آدم حساسی ...

ممنونم بله شما درست میگی آدما ها متفاوت هستن 

😂😂😂وای چه بامزه گفتی دقیقا بعد اصلا خانم تو اون حالت درد میکشه ممکنه فریاد بزنه اصلا نظر خودم این ...

اون شرایط انقدر استرس زا هست و باید حواست به همه چی باشه که آخرین چیزی که میشه بهش فکر کرد تصورات جنسیه!😂🤦🏻‍♀️

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

فک کنم شوهر و فامیل های اون خانمم مریص باشن برن با مادره جنگ کنن چرا مرد زایمانت کرده؟؟ باید خودت و ...

نه اتفاقا همسرش و مادرش کنارش بودن کمکش هم کردن 

آخه یه دکتر چندسال درس میخونه تا ماما بشه

ماما با دکتر فرق داره 

مامایی کارشناسی هستن ۴ سال درس میخونن 

پزشک عمومی ۷ سال

شغل همسر منم کارشناسی فوریت پزشکی  خونده اینم با این دوتا فرق داره 

اسی خیلی عالیه که حساس نیستی و برات مهم نیست لازم نیس شوهرتو بکشی بیرون 

اون خانمم عقاید خودشو گفته 

خدایی منم نمیتونم با این شغل کنار بیام و قطعا شوهرمو میکشیدم بیرون 

ولی خب شما روح بزرگی داری آفرین بهت

اره حق با اون طرفه....تصور کن از اونجای زن که از شدت درد در حال مردنه دست کنی و از بین کلی گوشت پاره ...

😄😄😄چه توصیفی کردی 

جامعه ما یه سری افراد تند رو داره که همه چیو جنسیتی میببینن تلاش هم میکنن بقیه افراد مث خودشون بشن