2777
2789
بهتر از اینه که بره خیانت کنه و بگه زن مثل گل به توجه نیاز داره🤢🤮تازه شوهر اولش با خانومش مشکل داش ...

من اگر خودم روزی در چنین موقعیتی قرار بگیرم هرگز نمی تونم قید بچم رو بزنم حتی اگه بدونم یکی هس که خوب ازش مراقبت می کنه. بازم نمی تونم دوریش رو تحمل کنم. انشا الله که هیچکس در چنین موقعیتی قرار نگیره. آمین آمین آمین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آقای خیلی بزرگ شماکلاانگارتوباغ نیستی

ن من باغ  نیستم خوشمم نمیاد کسی باغ ببرم.ایشون اول حرفشون میگ زن خیانت کنه مصببش مرده چرررت ترین حرف.خیانت مرد زن نداره اما چون خودش زنه طرف زن غش میکنه

خیانت توجیهی نداره چ زن چ مرد اگ میخوای با یکی دیگ باشی اول جدا شو یا کات کن بعد برو با یکی دیگ. تو طرفو بگیر از درخت اویزون کن کلی بزن ولی خیانت نکن دردش از اینم بدتره

بیخیال میگذره

من موافق نیستم 

خیانت در هر صورت کار ناپسندیه

مثل اینه که من یک نفر رو که بهم بدی میکنه به قتل برسونم و بعد بگم تقصیر خودش بود که بهم بد کرده بود، 

در حالی که کار اشتباه اون شخص، کار اشتباه تر من رو توجیه نمیکنه.

بی آب و تاب و توان،

زن مثل گل توجه می خواد

اینکه طرف توجه نمیکنه میتونه جداشه بره با بعدی لزومی نداره خیانت کنه اگ ی مرد اینو نوشته بود کلی ما زنا میریختیم سرش پس خیانت توجیهی نداره چه مرد چ زن تمام

بیخیال میگذره

چطورمرد خیانت کنه میگین از ذات بدشه از خراب بودنشع و زنش هیچ گناهی نداره

اما زن خیانت کنه تقصیره شوهرشه؟؟؟

ذات بد و تنوع طلب بودنشونو نباید پای همسراشون نوشت هیچ آدمی لایق خیانت دیدن نیست و هیچکسی نباید روی خیانت همجنسش ماله بکشه 

خیانت دلیل علمی داره وبرا همه یکسان نیست.قطعی جواب ندین....دلیل پزشکی داره ...بعضی از ادمها سطح هورموانشون خیلی فرق میکنه..از لحاظ جنسی با ده نفر باید باشه اینها باید هورمون درمانی بشن...بعضی ها آزار جنسی در جوانی دیدن...و بعضیها کمبود شخصیت دارن ..خیلی کار پیچیده ای هس

خیانت دلیل علمی داره وبرا همه یکسان نیست.قطعی جواب ندین....دلیل پزشکی داره ...بعضی از ادمها سطح هورم ...

اون ادم باید اول خودشو درمان کنه بعد وارد رابطه بشه ما داریم ی ادم سالم رو در نظر میگیرم استاتر میگ زن ب توجه نیاز داره فرض میکنیم مرد توجه نمیکنه زن باید خیانت کنه؟ ن باید جداشه بره با کسی ک بهش توجه کنه خیانت توجیهی نداره

بیخیال میگذره