2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7711 بازدید | 173 پست

اینجا دیوونه زیاد داره کسایی که کلا ذهنشون جز مسائل جنسی به سمت دیگه ای نمیره اهمیت نده

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بابا اخه رحم یه زن که انقدر باز شده که یه بچه بیاد ازش بیرون چه تحریکی میتونه داشته باشه،بعد خ ...

موقعی ک سزارین کردم دکتر سوزن بی حسی رو زد ب کمرم دیگه ادمو میبینه ولی خوب برای اونا عادیه و منظوری ندارن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بهترین نظرچقدر شما عاقلی💙💙

تشکر،نظر لطفتونه⚘⚘

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

عزیزم منم کادر درمانم

ما هنگام کار واقعا به جنسیت مریض کار نداریم

هدف فقط کمک به حال مریضمونه

اصلا ذهنتو خراب نکن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
عزیزم این چیزی که شما گفتی مسایل کاری همسرت هست و شغلش ایجاب میکنه که در شرایط خاص و بحرانی همچین کا ...

همسرم با همکارش تو بیمارستان با نوزاد متولد شده عکس گرفته بودن 

تو گروه اورژانس ازشون تشکر کرده بودن 

منم عکس و نشون دادم و به همسرم افتخار کردم بابت کاری که انجام داده 

شما کاملا طبیعی هستید و اینکه لطفا اینجور چیزا رو برای کسی تعریف نکنید که بخواد نظر غیر منطقی بده و ذهن شمارو بهم بریزه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

همسرم با همکارش تو بیمارستان با نوزاد متولد شده عکس گرفته بودن تو گروه اورژانس ازشون تشکر کرده بودن ...

خب خیلی خوبه؛ خدا بهشون جزای خیر بده. 

اما شما میگی دوستت فهمیده و... ؛ دوستت داره شرایط زمان نرمال و عادی رو در نظر میگیره. اما اون ها در شرایط بحران و اضطرار برای نجات جون آدما اینکارو کردن‌. پس بهتره در این موارد خاص چیزی نگی؛ تا مورد قضاوت بقیه هم قرار نگیری. البته که حرفای دوستت کاملا اشتباه بوده و همه چیز رو باهم قاطی کرده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

تو فاز آخر زایمان تنها چیزی که وجود نداره شکل و تصویر اندام جنسی زن هست با اون چیزی که در حالت عادی وجود داره 

اون لحظه یک لحظه فارغ از نگاه هرز هست .

اون موقع همه فقط تولد در ذهنشون شکل میبنده .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .