2777
2789
عنوان

همیشه هر چی اذیتتون میکنه بگید

209 بازدید | 10 پست

تجربه چندین ساله ی من

قبلا هر کی اذیتم میکرد جواب نمیدادم میریختم تو خودم هی مشکل بزرگترو بزرگتر میشد و حال خودم بد میشد انقدر بد میشد که میزد معده درد عصبی میگرفتم

یا نشخوار فکری و این باعث میشد نتونم رو زندگیم تمرکز کنم

اما الان هر کی بگه بالا چشمت ابروعه جوابشو‌میدم سعی میکنم به جا توهین یه جور تیکه بگم که نتونه خودشو جمع کنه و دهنش بسته شه

هر چیزی حتی اگه از طرف عزیزانتون و خونواده تون باشه با سیاست و به زبون خاص بگید که اذیت میشید و بخواید اون کارو نکنن یا خواستتونو بگید حداقلش خودتونو خالی کردین

تو خودتون نریزید که تباه میشید

متاسفانه اصلا امکانش نیست چون کسی که قراره بفهمه تو رو ناراحت نمیکنه جاهایی تو نمیتونی حتی حقتو بگیر ...

نه خیلی جاها نمیفهمن یا فکر میکنن زبون نداری و اذیتت میکنن . من شده با داد و بیداد از خودم دفاع کردم از اونموقع مراقبن رو اعصابم نرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خیلی جاها نمیفهمن یا فکر میکنن زبون نداری و اذیتت میکنن . من شده با داد و بیداد از خودم دفاع کردم ...

منم همیشه فکر کردم باید حقمو بگیرم حتی با داد و بیداد اما یه جاهایی باید سکوت کنی چون از چشمشون میفتی مثل خونواده شوهر البته که برام اصلا مهم نیست ولی چون فقط خودت نیستی بچه وشوهری هم هست که اونا دلشون میخواد ارتباط داشته باشن پس باید یه جاهایی بخوری دم نزنی

جسارتا من حرف شما رو قبول ندارم کلی گوییههمیشگی نیستتنها راه دوریهکه تقریبا ممکن تره

من چندین سال بخاطر همین موضوع افسرده شدم و خودم به فنا رفتم گاها ۹۰درصد موارد باید جواب بدی. چیزای ساده که میشه گذشت اما خیلی چیزا رسما مانع زندگیه و نباید سکوت کرد

منم همیشه فکر کردم باید حقمو بگیرم حتی با داد و بیداد اما یه جاهایی باید سکوت کنی چون از چشمشون میفت ...

اونا رو باید با سیاست خواستتو بگی. بازم ترجیحم به سکوت نیس. چون هر جا حقمو خوردن بدتر کردن. باید همیشه از حقوقت دفاع کنی حتی با خنده و سیاست جوری که خودشونم نفهمن