2777
2789
عنوان

خونمون خیلی جای بدیه عکس ویو اتاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 5468 بازدید | 115 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تهران پردیسع

چه خوبع ک مسجد هس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

یه جوری توصیف کردی منتظر یه دیوار سیاه رو به اتاقت بودم با یه جای تنگ و تاریک اینکه خیلی دلبازه 

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
بیشتر ببینید
وا خیلی خوشگله که

اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید

منم یک زمانی جایی زندگی کردم که نه همسایه هاش خوب بودن و نه محیطش

میفهمم چی میگی 

ان شاءالله جای بهتری خونه بگیرین ولی عزیزم غر هم نزن مطمئنن اگه داشتن خودشونم حتما دلشون میخواست جای بهتری زندگی کنن ولی با این گرونی آدم به همه چی راضی و قانع میشه💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

اتاق من پنجره نداره،  شیش متره ، دو‌طرف خونمون هم طویله اس😂

صبح که میشه اصلا نمیفهمم صبح شده، تاریکه تاریکه. تازه شبا هم اسبا به دیوار لگد میزنن برگام میریزه، پذیرایی هم دو تا فرش شیش متری میخوره، خیلی ام از جاده دوره، همش باید اسنپ بگیرم، تازه تو کوچمون کلی سگ داریم.  

اره

من چندسالی به خاطر کار همسرم مسکن مهر زندگی کردم. دقیقا طبقه همکف بود

خوب میشه عزیزم 

نمیدونم اونجا شرکت عمران داره یا شهرداری

ولی همین که فضا سازی رو شروع کنن یا اون قسمت رو چیزی بسازن قشنگ میشه 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید