2777
2789
عنوان

خونمون خیلی جای بدیه عکس ویو اتاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 5563 بازدید | 115 پست

بزرگ شدی کار کن و یه خوبشو بخر و بابا و مامانتو ببر توش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما پنج سال پیش اومدم ب این خونه ک هستیم 

مستاحریم

همون روز اول ک اومدیم ی ساختمون روبروی خونمون بود شروع کرد ب بازسازی هروز سروصدا بود کل نمای ساختمون و ریخت بعدم رها کرد و رفت از پنجره اتاق ها میخوای بیرون و ببینی ی ساختمون داغون میبینی 🤭

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

اول خدارو شکر کن خونه خودتونه

همین رو  بعضی ها اجازه میکنن

دوم ما اتاق خوابهامون پنجره رو به بیرون نداره

به نورگیره

یعنی پنجره رو باز میکنی روبه روت دیواره رو به سیمانه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
بزرگ شدی کار کن و یه خوبشو بخر و بابا و مامانتو ببر توش

۲۳ سالمه دیگه چقدر بزرگ شم

الانم چندرغاز حقوق دارم‌ولی با این‌نمیشه زندگی چرخوند

دیگه خستم

همه فامیلا پولدارن

من هی انتظار میکشم

خیلی قشنگه تو حساس شدی

ما آشپزخونه مون پنجره داره روبه روش پنجره ساختمون رو به روییه 

یا پنجره خونه یکی از فامیلامون رو به دیوار باز میشه 

کلا تو تهران خیلی کم ویوی خوب داره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

کاش برا مام همینطوری بود

نه ببین اگه الان عکس بهت بدم احتمالا میگی من توی بهشتم....ولی آب ما توی تانکره...برق خیلی نوسان داره...گاز نداریم و گاز کشی هم نمیشه چون بافت کشاورزیه ولی ویلاسازی شده....زمستونا یه متر برف میاد و اکثرا سرده....ولی بی نهایت زیباست....اسنپ هم نمیاد اینجا😂😂😂😂😂 یعنی من اینجا سکته کنم ب بیمارستان نمیرسم....

بازم بگم یا خداروشکر میکنی؟؟؟؟؟ایمان بیار اسی

خوب شد؟؟؟؟
۲۳ سالمه دیگه چقدر بزرگ شمالانم چندرغاز حقوق دارم‌ولی با این‌نمیشه زندگی چرخونددیگه خستمهمه فامیلا پ ...

پس قدر زحمات بابا و مامانتو بدون و غر نزن و بیشتر از این شرمندشون نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید