2777
2789
عنوان

وابستگی مادرشوهر به شوهرم

240 بازدید | 31 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنید مادرشوهرم انقد به شوهرم وابسته ست که واسش دعای محبت گرفته بود و این وابستگی شدید باعث اختلاف منو شوهرم شده من ۶ ماهه عروسی کردم و انقد دعواهای شدید کردیم که باعث شده از شوهرم دلسرد بشم . انقد توجه شوهرم به مادرش زیاد بوده که من افسرده شدم پیش روانپزشک رفتم و قرص مصرف میکنم ولی تا وقتی قرص میخورم حالم خوبه. توروخدا یکی یه راهی جلوی پام بذاره دارم دیونه میشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به مادرسوهرت وابسته اس؟؟؟ برای شما کم میزازه 

یه کم صبرت رو ببر بالا 

طرف با هوو کنار میاد 

تو از دست مادر‌شوهر خودت رو روانی کردی 

بنظرم برو تو تیم شوهرت باهاش به مادرش مهربونی کن 

مثال بزن ببینیم چکار می کنن که کارت به قرص کشیده؟ تو هم از نت دعای محبت بخون و بنویس با خودت نگه دار 

کم کم بهتر میشن الان اولشه ولی باید سیاست داشته باشی و همسرت و با محبت و دانایی بکشونی سمت خودت تا به تعادل برسه

حالا خودت سر یه شوهر نکشی یعنی چی کارت به قرص و دارو رسیده که چی ؟ نمیگی تو هم مادری داری و براش عزی ...

زود متاسف نباش بعضی از مردا خیلی مامانین باید زندگی کنی باهاشون تا درکشون کنی

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

نمیدونم اینا اگه انقدر عاشق پسرشونن چرا زنش میدن بزارن بمونه ور دل خودشون دیگه

چقدر حال بهم زنن یکی از همکلاسیام شوهرش همینطور بود بچه ننه تو عقد میخواست بهم بزنه نزاشتن التماس کرد بهش گفت درست میشم و فلان یه مدت مثل ادم رفتار کرد تا عروسی کردن دوباره ننش رو میخواست بچه دار هم شدن خلاصه طلاق گرفت با یه بچه

همش اونجاست؟یکم رفتاراشو توضیح بده

خیلی شوهرمو بوس میکنه ، گاهی به بعضی بهانه ها لباس شوهرم یکم میده بالا بعدش مثلا میگه شکمت باد کرده؟؟ یا میگه فکر کردم کبود شده چی شده؟؟ اگه من بخندم بزنم روی شونه شوهرم اونم باید بیاد بخنده بزنه روب شونه ش ، یه بار میرفتیم جایی توی ماشین ما نشسته بود من شونه های شوهرم فشار دادم گفتم خسته شدی چند ساعت رانندگی کردی اونم بعد کار من اومدش دستشو از پشت سر شوهرم می‌کشید به گردنش و لای موهاش... توی حرفاش همش به من میگه که شوهرم خیلی هواشو داره ، روش غیرتی میشه و... اینکارا باعث شده حس کنم شوهرم منو دوست نداره و به من بی توجه هست انقد دلم میخواد طلاق بگیرمممممممم از آبروم میترسم نمیدونم چکار کنم