2777
2789
عنوان

چرا هر پسری از زندگی من می‌ره دخترای با سیاست بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 75 پست
چون هرکی میاد وابسته و احساساتی میشی وقتی مجرد بودم پسرو همون اول بدون احساساتی شدن امتحان میکردم اگ ...

من روحیه م اینطوریه کلا وابستم سخت دل میکنم از هرچیزی 

ولی خب ی رابطه ۳,۴ ساله رو نمیشه پشت پا زد بهش عمر خودمم این وسط حروم میشه دیگ ! 

ولی کار درست و شما کردی که احساساتی انتخاب نکردی 

به قرآن تو این رابطه م خیلی از خودم گذاشتم ولی آنچنان تلاش متقابلی نمی‌بینم اگر این مدت زمان بخاطر و ...

اشتباهت همین درک زیاد و کم‌توقع بودنه اینطوری طرف این حسو ازت میگیره که لابد لیاقت نداری دور از جونت برات خرج کنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب اینم درسته به نظر منم چون میبینه کار میکنم خیالش راحته راس میگی

به نظرم توعم پولاتو بیشترشو صرف زیبایی و قر و فر خودت بکن پس اندازم بکن ولی به اون نگو که دیگه بشتر زحمت بکشه ببین تو پولی نداره

وای عزیزم ان شالله خدا بیشترشو بهتون بده فقط میگم تااااا میتونیبییی خرج کن باریکلا به خودت اصلا به م ...

دقیقا.....

بعد کلا همسرم دوست داره من لباس های گرون بپوشم یا موهامو رنگ کنم

اصلا از اون مردایی نیست که بگه خرج نکن، داشته باشه دریغ نمیکنه

جای شکر کردن مادرم فقط ایراد میگیره

یا مثلا من امسال دوباره رفتم دانشگاه هرکس شنیده بهم تبریک گفته که آفرین به روحیه ت که تو این سن دوباره رفتی دانشگاه و ....

مامانم فقط ایراد میگیره درس خوندن برای چیه الان بشین سر زندگیت

من دیگه نمیتونم باردار بشم متاسفانه 

به مامانم میگم من که دیگه نمیتونم باردار بشم از الان بشینم توی خونه واسه چی؟؟؟

منم باید دنبال زندگیم باشم....

ببخشید وقتتو گرفتم

خیلی دلم پره  

من روحیه م اینطوریه کلا وابستم سخت دل میکنم از هرچیزی ولی خب ی رابطه ۳,۴ ساله رو نمیشه پشت پا زد بهش ...

پسری که سه یا چهار سال الافت کنه و هیچ قدمی برنداره و سرجای اولتون که دوست پسر دختری باشید بدردتون نمیخوره اون فقط داره ازتون سواستفاده میکنه برای پسرا دوست دختر داشتن افتخاره و سرگرم میشن بدون مسئولیت پذیری اخرش ی بهونه درست میکنن دعوایی و ناراحتی پیش پیارن و دکتون میکنن سیاست کثیف یسری اقایون 

برای پسر مردم نه همسری کنید نه مادری وقتی نه زنش هستید نه مادرش نه تلاشی کرده نه خودشو ثابت کرده نه مسیولیت پذیره 

دقیقا.....بعد کلا همسرم دوست داره من لباس های گرون بپوشم یا موهامو رنگ کنماصلا از اون مردایی نیست که ...

ماشاالله بهتون چشم نخورید خداروشکر عزیزدلم 

باریکلا بابا دختر تو چقد خفنی دانشگاهم ثبت نام کردی ان شالله بسلامتی گلم کارت خیلیم خوبه واقعا بشینی خونه چی بشه ؟؟؟؟ 

حتما حکمتیه عزیزم هرچی ک هست برات خیر باشه 

نه بابا دختر این حرفا چیه 

و منی که اون زمان بیکار بودم پول تو جیبی هام و یارانه و قرض میکردم واسش کادو میگرفتم میبردمش رستوران تهش ولم کرد رفت.چرا یه با معرفت به پست من نمیخوره پس.خدایا حکمت تو شکر

پسری که سه یا چهار سال الافت کنه و هیچ قدمی برنداره و سرجای اولتون که دوست پسر دختری باشید بدردتون ن ...

جملت واقعا تکون داد منو خیلی قشنگ گفتی مرسی واقعا بابت راهنماییات ♥️

مامان من هرروز داره تو گوشم میخونه متوجه نشدم ولی حرف شما خیلی تاثیر گذار بود 

چجوری امتحان میکردی؟

اون چیزایی که معیارم بود و برام مهم بود همرو امتحانش کردم 

مثلا مرد رفیق باز هیچوقت مرد زندگی نمیشه وقتی قهر بودیم دقت میکردم ببینم میره مدام پیش رفیقاش چون مرد رفیق باز پدر زنو در میاره اهل زندگی نیستن 

رفیقای شوهر مثل مادرشوهرای بدجنسن برای زن 

من روحیه م اینطوریه کلا وابستم سخت دل میکنم از هرچیزی ولی خب ی رابطه ۳,۴ ساله رو نمیشه پشت پا زد بهش ...

من خودم پسر خیلی احساسی هستم.دوستام مسخرم میکنن میگن تو باید دختر میشدی

از نظر احساسی حرف تو قبول دارم ولی از نظر عقلانی صد در صد اشتباهه که اگه فکر میکنی یه رابطه غلطه چون پاش عمر و... هزینه کردی بخوای ادامش بدی.اینو هر تراپیستی هم بری بهت میگه.لجبازی نکن با خودت

به خواستن خود پسره 

یسری دخترا هی باید به دوست پسرشون بگن مثلا برا من گل بخر من گل دوست دارم 

یه سری دیگه بدون اینکه دختر بگه پسره با دل و جون براش گل میخره کارای دیگه بماند پس به خواستن خود پسره

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)