2777
2789
عنوان

چرا هر پسری از زندگی من می‌ره دخترای با سیاست بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 75 پست
ماشاالله بهتون چشم نخورید خداروشکر عزیزدلم باریکلا بابا دختر تو چقد خفنی دانشگاهم ثبت نام کردی ان شا ...

ممنون از محبتت عزیزم 

فقط به عنوان خواهر بزرگتر اینو بهت میگم

اگر پسری واقعا دختری رو بخاد برای رسیدن بهش یه لحظه هم صبر نمیکنه و اینکه پسری میگه صبر کن از نظر مالی اوکی بشم بهانه س....

راجع به هدیه هم ما دهه شصتی ها انگار واسمون افت داشت پسر بهمون پول بده تو دوستی،دوست داشتیم مستقل باشیم و اینو به پارتنر مون ثابت کنیم که فقط عشق مهمه برامون و پولشو نمیخایم 

اما به نظرم درست نیست این رفتار

اگر دوست‌داشتنی حتما چند جلسه با روان شناس راجع به این موضوع صحبت کن و ببین رفتار درست باید چه جوری باشه توی رابطه

کلا توی زندگیت هرجا حس کردی نیاز به همفکری داری برو پیش مشاور همیشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جملت واقعا تکون داد منو خیلی قشنگ گفتی مرسی واقعا بابت راهنماییات ♥️مامان من هرروز داره تو گوشم میخو ...

جلوی هیچ مردی احساساتی نباش عاقل باش رئیست همکارت شوهرت نامزدت دوستپسرت...

ساده نباش گول نخور دقت کن به رفتار و عمل و تلاش مرد

حرفای مردا وقتی عملی نشه ارزشی نداره حرف مفت

چون مال اونا طلاییه خواهر🤣

به اینا ربطی نداره اون شوهر خودش هم خوبه و اهل زندگیه همش خوبی زن نیست یا تلاش زن اونطرف شوهر هم اهل زندگیه ادمه هرزه و سادیسمی نیست خودشیفته خودخواه نیست 

هر زنی گفت خودم خوبم باور نکنید اون شوهرش هم خوبه دوطرفس همچی 

همه جای دنیا روابط دوطرفس 

ممنون از محبتت عزیزم فقط به عنوان خواهر بزرگتر اینو بهت میگماگر پسری واقعا دختری رو بخاد برای رسیدن ...

عزیزمی 

درسته واقعا لطف داری ♥️ 

دقیقا با ی فکری کنم این وضع فقط داره به خودم و روانم صدمه میزنه 

حتما میرم ممنون که وقت گذاشتی راهنماییم کردی 

موفق باشی ان شالله بازم تحسینت میکنم بابت دانشگاه رفتنت 🫂🌹

به اینا ربطی نداره اون شوهر خودش هم خوبه و اهل زندگیه همش خوبی زن نیست یا تلاش زن اونطرف شوهر هم اهل ...

متاسبانه قبول ندارم من از زبون خود مردا شنیدم ک ادمی ک سواستفاده مالی و احساسی میکنه ازشون بیشتر دوس دارن

متاسبانه قبول ندارم من از زبون خود مردا شنیدم ک ادمی ک سواستفاده مالی و احساسی میکنه ازشون بیشتر دوس ...

به نظر منم این درست تره

چون اکثر آقایون که با وجود زنشون با یکی دیگ هم هستن تا میتونن برا طرف خرج میکنن تازه لذتم میبرن از پول ریختن به پای کسی غیر همسرشون 

متاسبانه قبول ندارم من از زبون خود مردا شنیدم ک ادمی ک سواستفاده مالی و احساسی میکنه ازشون بیشتر دوس ...

زنی که حقشو میگیره و بی جهت و افراطی قانع نیست چون مردا قناعت و از گذشتگی بی جهت زنارو لطف زن نمیدونن بلکه فکر میکنن زن لیاقت نداره و از سرش زیاد پس وظیفشه چیزی نخواد و مرد لطف میکنه بازن مونده

تصور مردا از زنی که بیش از اندازه گذشت میکنه لطف نمیبینن وظیفه زن میشه 

به نظر منم این درست ترهچون اکثر آقایون که با وجود زنشون با یکی دیگ هم هستن تا میتونن برا طرف خرج میک ...

چون زن خودشون گذشتهای بیجا و بی مورد میکنه

همه زنها اینطور نیستن یسری زنها ساده و توسری خورن 

اون چیزایی که معیارم بود و برام مهم بود همرو امتحانش کردم مثلا مرد رفیق باز هیچوقت مرد زندگی نمیشه و ...

درسته ولی زمان زیادی نیاز هست که بشه اینارو فهمید

رفیق باز نباشه خسیس نباشه اما ولخرج و بی برنامه نباشد هول و هیز نباشه کار کن باشه چبدونم تو دعوا فحاشی نکنه و گیر الکی نده و...

من دیشب بهش گفتم جدیدا حجابم بد شده چبدونم گفت غلط کردی و مگه صاحاب نداری:/

یعنی تو این 9 ماه هیچ وقت اینجوری حرف نزده

البته منم نشوندمش سرجاش گفتم به هیچ کسی ربطی نداره و فلان و خودم میدونم و چارچوب دارم و باری دیگه حق نداری اینجوری صحبت کنی  بعدشم کلی عذر خواهی کرد

ولی من واقعا دو به شک شدم نسبت بهش:/

میخوام اگه میشه شما بگین اگه همچین چیزی دیدن چه واکنشی نشون میدین