2777
2789
عنوان

چرا هر پسری از زندگی من می‌ره دخترای با سیاست بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 92 پست
.این رابطتو بهم بزن وی سوال رفتارات وحرفات چطورن؟رابطه برقرار میکنی یان؟وتاچ حدی؟پوششت وارایشت چطوره ...

عزیزم اینو بهم بزنم بعدیم همین وضع میشه دیگ 🥲 ایراد از منه دنبال ایرادامم 

رابطه سطحی 

عالیم از نظر خودم پوششم چهرم چون اوضاع خودم خوبه کار میکنم میرسم به خودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

:/خب خودتون پسرو به خاطر پولش میخواید بعد پسر شمارو به خاطر بدنتون بخواد بهتون برمیخورهوقتی شما دنبا ...

کی پسرو بخاطر پولش خواست من حرف از پول دادنش زدم ؟؟؟ میگم در حدی که من تلاش میکنم برا آینده مون اون تلاش نمیکنه قلقش چه می‌دونم اون محرکی که باعث شه به آب و آتیش بزنه رو بلد نیستم می‌خوام اینو بدونم

به خدا این مامان ها مشکل زندگی ماها هستنمن که دیگه اصلا به حرفای مامانم گوش نمیدمببین من امثال رفتم ...

عزیزم مگه ازدواج نکردی ؟بااحترام دیگ نزار مامانت دخالت کنه 

کار خوبو تو میکنی گلم بگیر واقعا فردا حسرت میشه برات 

تو این دوره هرچقدم ما جم کنیم تهش به جایی نمی‌رسیم واقعا

ااگ همو دوس دارین خوشیخت شین عزیز دلم ‌کتابای دلبری میتونی بخون ‌خیلی کمک میکنه .یکیش زنان ونوسی بود ...

ممنون گلم ♥️

باشه چشم حتما میخونم ان شالله تاثیر بزاره 🥲

کی پسرو بخاطر پولش خواست من حرف از پول دادنش زدم ؟؟؟ میگم در حدی که من تلاش میکنم برا آینده مون اون ...

نه به اونی ریپلای زدم که میگفت دوستم گفته اگه  بخوام خودم حساب کنم با دوستام میرم بیشترم خوش میگذره ریپلای نخورده بود

عزیزم مگه ازدواج نکردی ؟بااحترام دیگ نزار مامانت دخالت کنه کار خوبو تو میکنی گلم بگیر واقعا فردا حسر ...

چرا ۱۱ساله ازدواج کردم چندبارم با مامانم بحثم شده ها بهش گفتم به خودم مربوطه زندگیم اما بازم جلو زبون شو نمیگیره 

میگم بابا جان ما یه خونه داریم یه آپارتمان شمال داریم

ماشین قابل قبول داریم من طلا دارم یه پس انداز هم داریم

دیگه مگه چی باید داشته باشیم تو زندگی مون؟؟؟

بزار لذت ببریم من خودم تا حالا ۴بار جراحی انجام دادم از کجا معلوم فردا زنده باشم یا نه!!!!

الانو دریابیم و شاد باشیم و لذت ببریم

اما مامانم همش میگه پس انداز کن خونه تو تمیز کن

ذهنش فراتر نمیره انگار 

خسته شدم از دستش

منم تک فرزندم جز پدر و مادرم کسی رو ندارم

کی پسرو بخاطر پولش خواست من حرف از پول دادنش زدم ؟؟؟ میگم در حدی که من تلاش میکنم برا آینده مون اون ...

ببین خیلی از مردا اینجورین تا احساس نیاز نکنن به خودشون تکون نمیدن

به خاطر همین خانمایی که خونه دارن یا خرجشون زیاده شوهرشون بیشتر تلاش میکنه

نمونش پدر مادرم 

مامانم درامدش بالاست بابام واسه خودش کار نمیکنه فقط کرایه مغازه رو میگیره خیالش راحته درامد مامانمم هست

چرا ۱۱ساله ازدواج کردم چندبارم با مامانم بحثم شده ها بهش گفتم به خودم مربوطه زندگیم اما بازم جلو زبو ...

وای عزیزم ان شالله خدا بیشترشو بهتون بده 

فقط میگم تااااا میتونیبییی خرج کن باریکلا به خودت اصلا به مامانت توجه نکن دیگ دنبال چی هست آخه ماشاالله اوضاع خوبه چرا باید پس انداز کنی ؟؟؟؟؟ اتفاقا جم کنی دورارجونت مرد جماعت پولش زیاد میشه دوکارتی میشه والا 

چون هرکی میاد وابسته و احساساتی میشی

وقتی مجرد بودم پسرو همون اول بدون احساساتی شدن امتحان میکردم اگه میدیدم مرد زندگی نیست وجددی نیست تلاشی نمیکنه اهمیت نمیده وقت خودمو تلف نمیکردم تا شوهرم اومد خودشو ثابت کرد دل بدست اورد تلاش کرد مسئولیت پدئریشو نشون داد 

خیلی زنها فکر میکنن زن خیلی خوبین کلی اینطور نیست شوهراشون هم مرد زندگی هستن همش بخاطر رفتار زن نیسسست شوهر هم اهل زندگیه 

از پسرای لاشی و هرزه و خودشیفته و زنستیز و خودخواه و سواستفاده گر دوری کن 

ببین خیلی از مردا اینجورین تا احساس نیاز نکنن به خودشون تکون نمیدنبه خاطر همین خانمایی که خونه دارن ...

خب اینم درسته به نظر منم چون میبینه کار میکنم خیالش راحته راس میگی