2777
2789
عنوان

چرا هر پسری از زندگی من می‌ره دخترای با سیاست بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 92 پست
ببین این بحث همیشه هست حتی بعد ازدواجمی‌بینی یکی کلی خرج میکنه برای زنش یکی دیگه نهمن که بعد ۱۱سال ز ...

خب مشکل ما کجاست باید بالاخره بفهمیم ؟! 

من خودم دارم میکنم میگم میاد جلو ی زندگی تو رفاه داشته باشیم اونوقت مامانم هی میزنه تو سرم که تو آخر پشیمون میشی مرد باید جون بکنه کار کنه به درک نداشته باشید بزار اون تلاش کنه ولی من دلم نمیاد 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچیزی .ببین هر کسی تایپ مورد علاقه اخلاقیش فرق میکنه .پس طبیعیه تو نرمال ترین هم باشی یه عده با شخصی ...

عزیزدلم من رابطم کوتاه مدت نیست ی رابطه ۳,۴ سالس اینجایی ک رسیدم واقعا کمبود احساس میکنم ...

خودم سرکار رفتم که باهم بسازیم آینده مون ولی تلاشی نمی‌بینم ازش دلسرد شدم !!! از ی طرفم نمیتونم بزنم زیر همه چی بالاخره احساسم درگیر شده ولی قلقشم دستم نمیاد 🥲

فامیلیمون ی کار کرده پسره دو شیفت کار می‌کنه بخاطرش اونوقت این آقا ی شیفتم نمیره من دلم خوش شه

اگه یکی براتون خرج نکرد کات کنید سریع.چون میخواد فقط سوءاستفاده کنه.توروخدا انقدر راحت باهرکس نباشین.وظیفه مرد هست خرج کنه.اگه خرج نمیکنه دلیلش اینه که نمیخواد رابطه همیشگی باشه 

...
شاه به من میرسه گدا میشه بینا به من میرسه کور میشه منم همین شکلم مثل تو

چیکار باید بکنیم واقعا چرا قلق پسرا رو بلد نیستیم ؟؟؟ من بعد از این همه مدت کم آوردم تو رابطم 

اگه یکی براتون خرج نکرد کات کنید سریع.چون میخواد فقط سوءاستفاده کنه.توروخدا انقدر راحت باهرکس نباشین ...

الان من طرف گیر داده بود شماره کارت بده  عیدی بزنم ولی من متنفرم از اینکه کسی جز مامان بابام بهم پول بده

تکلیف من چیه:/

سعی کن زیاد رو این کادو و فلان فوکوس نکنی

اولش ملایم باش

ولی خب رفته رفته در نظر بگیر

مثلا یماهه رل زدی ولن شده انتظار کادو یکم نابجاس

ولی مثلا بالا ۶ ماهه تو رابطه ای حتی بیرون رفتنی هم حساب نمیکنه بهتره کات کنی

چون برا طرفت انچنان جدی نیستی

Gökyüzünün yüksekliğinden korkarsan, aya sahip olamazsın

خب مشکل ما کجاست باید بالاخره بفهمیم ؟! من خودم دارم میکنم میگم میاد جلو ی زندگی تو رفاه داشته باشیم ...

به خدا این مامان ها مشکل زندگی ماها هستن

من که دیگه اصلا به حرفای مامانم گوش نمیدم

ببین من امثال رفتم لباس بخرم.

دوتا لباس پوشیدم هردوتا خیلی خیلی قشنگ بودن

چون محجبه هم هستم کلا لباس هایی که مناسب باشن برام کمه

همسرمم خیلی خوشش اومد و گفت هردوتا رو بردار.....

بعد مامانم اینقدر غر زد که تو قدر پول نمیدونی پس انداز کن

دیگه همسرمم ناراحت شد و گفت من دوست داشتم دو دست لباس واسه زنم بگیرم چه ایرادی داره

من که حس میکنم مادرهای ما به ما خیلی چیزها یاد ندادن

اینکه واسه خودمون ارزش قائل بشیم تا پارتنر یا همسرمون برامون ارزش قائل بشه 

عزیزدلم من رابطم کوتاه مدت نیست ی رابطه ۳,۴ سالس اینجایی ک رسیدم واقعا کمبود احساس میکنم ...خودم سرک ...

ااگ همو دوس دارین خوشیخت شین عزیز دلم ‌

کتابای دلبری میتونی بخون ‌

خیلی کمک میکنه .

یکیش زنان ونوسی بود .

یه دختر گرانبها هم هست مال همین سایته و...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊