2777
2789

کلا با دو نفر خیلی جدی تو رابطه بودم مورد اول که یادمه وقتی با من بود آنچنان خرجی نمی‌کرد برام جالبیش اینجاست بعد از کات شدنمون چند ماه بعد خبرش رسید ک برا رل جدید که الان دوسالی میشه باهمن خوب خرج می‌کنه به طوری که تا ۲۰۰ تومنم خرجش کرده پولاش دست دخترس 

دومی هم همینطور امسال نه ولن نه عیدی بهم نداد! 

خب منم همیشه تو رابطه هام درک میکنم میگم اوضاع اقتصادی خوب نیست وقتی خودم شرایطم اوکیه توقع نکنم خودم کج نیستم ک خداروشکر سرکارم میرم 

خلاصه که احساس بدی دارم چطوری میشه ی سری دخترا ی جور محرک پسرا میشن براشون کوه میکنه اونوقت من ک این همه با درکم این میشه اوضاعم 🥲

به نظرم نه به شانس نه به روابط ج..ی مربوط نیست ولی مشکل من کجاست دقیقا ؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شما زیادی درک میکنی توقع نداری و نمیزاری انرژی‌های مردانه طرف بزنه بیرون. 

تاحالا خواسته چیزی بگیره به زور بگی نه؟

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
انگار پسرا به دخترایی که درکشون کنند متعهد نمی موند چرا اخه ؟

به قرآن تو این رابطه م خیلی از خودم گذاشتم ولی آنچنان تلاش متقابلی نمی‌بینم اگر این مدت زمان بخاطر وابستگی م نبود قطعا کات میکردم چون فشار میاد بهم خستم واقعا ...

ببین این بحث همیشه هست حتی بعد ازدواج

می‌بینی یکی کلی خرج میکنه برای زنش یکی دیگه نه

من که بعد ۱۱سال زندگی مشترک هنوز خودم دلیل شو نفهمیدم

البته من خیلی وقتا مادرم مقصره

همش غر میزنه چرا اینقدر خرید میکنی پس انداز کن درصورتی که من تا وقتی چیزی نیاز نداشته باشم نمیخرم زیاد

یچیزی .

ببین هر کسی تایپ مورد علاقه اخلاقیش فرق میکنه .

پس طبیعیه تو نرمال ترین هم باشی یه عده با شخصیتت حال نکنن و من مطمئنم الانشم عالی هستی چون اگه خوب نبودی سمتت نمیمومدن ‌.

اینکه تو درخواست کادو نکنی خب طبیعیه و درسته .

امایه چیزاییم هستنکه باعث جذب طرف میشه و خود به خود کادو هم میگیره برات .

رفتارت چطور بوده؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

چون شما زیادی درک میکنی توقع نداری و نمیزاری انرژی‌های مردانه طرف بزنه بیرون. تاحالا خواسته چیزی بگی ...

نه هیچوقت مناسبتا خوب برام خرج می‌کنه به اندازه خودم ... ولی اکثر اوقات میگم کافه میریم یکمم من درک کنم یکی درمیون خودم حساب میکنم ..

نه هیچوقت مناسبتا خوب برام خرج می‌کنه به اندازه خودم ... ولی اکثر اوقات میگم کافه میریم یکمم من درک ...

اشتباهات همینه . 

بابا اصلا بحث پولش نیست تو میتونی کادو خوب بخری براش ولی برای خرج کافه اینا تو بخوای بپری وسط انرژی زنانه مردانه رو بهم می ریزی. 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن