2777
2789

درود بر شما، مهندسی پزشکی در واقع یک علم میان رشته ای هست ، تلفیقی از علوم مهندسی برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک و...  و علوم زیستی و فیزیولوژی.

بیشتر به گرایش الکترونیک مهندسی برق نزدیک هست. اوایل در سطح کارشناسی وجود نداشت و فقط به عنوان یک گرایش در کارشناسی ارشد مهندسی برق وجود داشت.

ولی چند سالی هست بصورت مجزا و یک رشته تخصصی در سطح کارشناسی و ارشد هم ارائه میشه.

هدف اصلی هم نو آوری و ساخت تجهیزات پزشکی و درمانی هست.

تمام دستگاههایی شامل عکس برداری، ام آر آی، سونو گرافی، دیالیز، نوار قلب، اندام های مصنوعی، ربات های توان بخشی و.... در حیطه تعریف شده این رشته هم قرار میگیرند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معلوومه که نههه😐

با عرض پوزش من نمیدونستم

خوب شد فهمیدم

فکر میکردم مغازه های تحهیزات پزشکی حتما باید لیسانس این رشته رو داشته باشن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍😍

خب منم منظورم همین بود الان مثلا تو بیای روانشناسی بخونی بعد از لیسانس با ی آزمون استخدامی میتونی وا ...

آخه من تدریس نمیکنم مشاورم نیستم تو قسمت مهندسی پزشکی بیمارستان کار میکنم

ارره دقیقا عزیزم ولی میدونی کلن یه ۷ ۸ سالی میشه پیشرفت کرده داخل کشور الان من خودم شاغلم تو همین حی ...

موفق باشی عزیزم 

در آینده قصد مهاجرت داری یانه؟

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋                         دختر آذربایجان🌙، عاشق شهرم تبریز♥️                                                👗👠Sewing and clothing design

با عرض پوزش من نمیدونستمخوب شد فهمیدمفکر میکردم مغازه های تحهیزات پزشکی حتما باید لیسانس این رشته رو ...

نه‌ دخترر میدونی چقد درساش سخته؟ نصف واحدا با دانشجوهای پزشکی مشتررک بقیش میشه مهندسی برق بخدا سرویس شدیم😢😂😂😂توروخدا اینجوری فکر نکنید