2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت طلاهامو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 128 پست

خواهر شوهر من طلاهاشو با خودش برد مسافرت 

تو مسافرت ازش دزدین هم طلاها رفت هم مسافرت زهرشون شد

منم الان موندم طلاهامو کجا بذارم با این امار بالای دزدی از خونه ها

خونه مامانم هم نمیشه مسولیت طلاهامو گردن اون بنده خدا ها بندازم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی به فامیل اعتماد نداره تو خونه هم نمیتونه بزاره چیکار کنه

اونجا هم دزد میتونه بزنه 

یا هم گم بشه و ..

ما تو مسافرت خیلی پیش اومده ازمون دزدی بشع 

اسی باید این باورو داشته باشه ک چیزی ک بخواد براش بمونه بندازه تو خیابون هم بهش برمیگرده چیزی هم ک بخواد از دس بده هرکاری کنه ..

عشــــAــــق🔗♥️

خواهر شوهر من طلاهاشو با خودش برد مسافرت تو مسافرت ازش دزدین هم طلاها رفت هم مسافرت زهرشون شدمنم الا ...

بنظرم فقط بانک امنه الانم مسافرت یهویی شد و الا از قبل میزاشتم بانک

توی محله شلوغه راحت میفهمن کسی خونه نیست

خب بفهمن 

اصلا از کجا میخان بفهمن شما طلاهاتو نبردی 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید

ی کیف کوچیک بزار بزارش ته صندوق ماشین زیر وسیلها ی طوری که فشارنباشه روشون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دزدا دستگاه طلایاب میزنن

بپیچه تو فویل چیزی نمیشه 

یا وقتی انقد خونه ناامنه یه دزدگیر ورودی در بزارن ک وقتی کسی وارد شد بهشون اطلاع بده 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید