2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت طلاهامو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 128 پست
میگن خدا دعای غریبه هارو درحق همدیگه مستجاب میکنه خیلی دیشب دعات کردم ازخدا خواستم بهترینهارو نصیب ...

الهی بمیرم. اسمش چیه شب قدر دعاش کنم حتما.

ان شالله ممنونم ازت که یادت بودم دعام کردی. ان شالله امسال دامنش سبز میشه به امیدخدا

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

الهی بمیرم. اسمش چیه شب قدر دعاش کنم حتما.ان شالله ممنونم ازت که یادت بودم دعام کردی. ان شالله امسال ...

مرسی قلب پاک بزرگی داری من اگه کسی بهم چیزی بسپاره سعی میکنم دربرابر امانت خدا که بهم اعتماد کرده خوب بجا بیارم وقتی رفتم کربلا تک تک کاربرایی که واسم کامنت گذاشته بودن دونه دونه اسماشون نوشتم توبرگه بین الحرمین واسشون دعا کردم الهی که تک تکشون ب حاجت دلشون رسیده باشند همچنین شماهم قشنگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قلب پاک بزرگی داری من اگه کسی بهم چیزی بسپاره سعی میکنم دربرابر امانت خدا که بهم اعتماد کرده خو ...

ممنونم ازت. امشبم دعام کن.خدا ان شالله حاجت خودتم بده

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

من ۱۵سال پیش رفتم زایمان سزارین یه اشنا اومده توخونمون همه طلاهام جارو کرد ده تاسکه تمام برده ۷تاالن ...

من رفتم طلا گرفتم به شوهرم گفتم اگر کسی فهمید تو میدونی و من.. به خانواده شوهرم اصن نگفتیم که طلا گرفتم چون بفهمن برا همه تعریف میکنن دردسری برامون درست میشد.. حتی دختر عموم ایقد میاد خونمون هنوز من هیچی نگفتم راجع به طلام هرچی کسی از زندگیت کمتر بفهمه کمتر ضرر میکنی 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 
یکی از همکارای همسرم طلای خانمش گذاشته توسطل زباله.رفته سفر کلید خونه رو هم داده یکی از آشناهای نزدی ...

این دیگه خیلی بدشانس بوده واقعن 

با این وضعیت گرونی طلا به نظرم اصلا طلا دست خودتون و دختر بچه ها تو کوچه و خیابون نکنین حتی برای عرو ...

منم طلا خریدم برا سرمایه گذاری اصن پوشیدم که کسی ببینه و بفهمه طلا دارم.. حتی به خانواده شوهرمم نگفتیم که طلا خریدم خدا رو شکر شوهرمم تاکید کردم چیزی بروز نده چون بفهمن حقیقت برا بقیه تعریف میکنن دردسر درست میشه برامون