2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت طلاهامو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بپیچه تو فویل چیزی نمیشه یا وقتی انقد خونه ناامنه یه دزدگیر ورودی در بزارن ک وقتی کسی وارد شد بهشون ...

اسی سفره تا بفمه اقا دزده طلاهارو اب کروه برده

الان دزدا میان خونه وست و پت طرفو میبندن خوشنو خالی میکنن راحت میرن

اسی سفره تا بفمه اقا دزده طلاهارو اب کروه بردهالان دزدا میان خونه وست و پت طرفو میبندن خوشنو خالی می ...

چی نوشتی خواهر هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم 🤣

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

من ۱۵سال پیش رفتم زایمان سزارین یه اشنا اومده توخونمون همه طلاهام جارو کرد ده تاسکه تمام برده ۷تاالنگو سه تااویز کادوهای سرعقد وعروسی سرویس طلام دوجفت گوشواره ۴تاانگشتر ساعت وقتی بابچه اومدیم خونه رفت امدهم زیاد شد من تا بعدچهله رفتم سراغ طلاهام همونجا سکته ناقص زدم واقعا مردم تالان ازاعماق قلبم نفرینش میکنم تاقیامت خیرشون نبینه بحق این شبهای قدر هرکی هست اشنا بوده نمیگذرم سرپل صراط باهام روبه رومیشه

چی نوشتی خواهر هر چی میخونم بیشتر نمیفهمم 🤣

ببخشید

میگم این خانوم سفره

دزدگیرم بذاره 

میخواد جکار کنه دزد بیاداقا دزده طلاهارو اب کرده برده

الان دزدا میان خونه با حضور افراد خونه دست و پاشونو میبندن

طلاهارو میبرن