2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت طلاهامو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 128 پست

مسافرتتون کجاست ؟ جایی ک میخواین اسکان کنید امنیتش خیلی مهمه.من چندین ساله مدارک و طلا مسافرت با خودم میبرم تو چمدون جاسازی میکنم خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاده.یه بار خونه جاساز کردیم تا برگشتیم همش استرس نکنه ببرن.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید
بزار تو سطل زباله اشغالم بریز روش😕

یکی از همکارای همسرم طلای خانمش گذاشته توسطل زباله.رفته سفر کلید خونه رو هم داده یکی از آشناهای نزدیک سر بزنه یا شب بمونه خونه.

این آشنا هم میبینه سطل آشغال داره گفته بو میگیره تا بیان  زباله در آورده انداخته بیرون با کی طلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشیدمیگم این خانوم سفرهدزدگیرم بذاره میخواد جکار کنه دزد بیاداقا دزده طلاهارو اب کرده بردهالان دزد ...

اره واقعا،منم خیلی ترسیدم همین تابستونی دزد زد به خونه دختر خواهرم و کلی طلا برده بود بی شرف

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺