2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت طلاهامو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 128 پست
اره دیگه همیشه کار اشناس که میدونه تو خونه طرف چه خبره. والا ادم غریبه ازکجا میدونه طلا هس نیس کجا ه ...

منم میگم اشناست ازاون موقه هرگز دیگه کلید خونم ب کسی ندادم چندبار برادرشوهرم خانمش اومدن خونمون ولی دیگه همه جادوربین هست 

۱۵ساله ارامش ندارم خیلی شبا خوابشون میبینم بااینکه همسرم واسم گرفت ولی هسچ وقت اونارو یادم نمیره طلا ...

اشتباه کردین نباید رضایت میدادین من بودم اصلااااا کوتاه نمی اومدم.مطمعن باش پدرشوهرت خودش میدونسته کار کدومشون هس.اینجوری تا ابد این شک توی وجودته و عذابت میده پیرت میکنه.واقعا خوده طلاها به کنار اینکه شک ولت نکنه اون سخته.خدا کمکت کنه خواهر

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم من خودم کسی اسم طلاهامو بیاره خون ب پا میکنم چ برسه اینکه ازم بدزدن

امشب نذری افطاری ایتام دارم ازصبح گرفتارم تاهنوز تموم نشده یاد طلاهام افتادم خدامنو ببخشه ولی نفرین کردم ازته قلبم 

اشتباه کردین نباید رضایت میدادین من بودم اصلااااا کوتاه نمی اومدم.مطمعن باش پدرشوهرت خودش میدونسته ک ...

پدرشوهرم خیریه جهیزیه دخترای ایتام داره اسم رسمی داره واسه همین همسرم کوتاه اومد وگرنه مادرم بخاطر طلاهام پیر شد اونقد قصه خورد که حس میکنم تمام مریضی هاش بخاطر طلاهای منه چه اهی میکشه خیلی داغون شد 

گاهی نفرین کردن آدمو آروم میکنه کار خوبی کردی

میدونی من توخونواده فقیر زیر خط فقر بزرگ شدم ولی خونواده شوهرم زمین تااسمون باما فرق میکنن واسه همین مادرم دورش بگردم نزدیک بود سکته کنه واسه طلاهام چقد قصه خورد فقط خدامیدونه

امشب نذری افطاری ایتام دارم ازصبح گرفتارم تاهنوز تموم نشده یاد طلاهام افتادم خدامنو ببخشه ولی نفرین ...

قبولت باشه منم دعاکن امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه اسمم ستاره.خدا حاجتت بده

افطاری چی میدین؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

پدرشوهرم خیریه جهیزیه دخترای ایتام داره اسم رسمی داره واسه همین همسرم کوتاه اومد وگرنه مادرم بخاطر ط ...

کاملا درکت میکنم میفهممت.اعصاب ،استرس،فکروخیال منبع تمام بیماریهاست .ببین برو مشاوره خودتو از این افکار راحت کن وگرنه نابودت میکنه دورازجونت.اون دزد هم دیگه خودش میدونه و خداش، تو فقط خودتو نجات بده

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
قبولت باشه منم دعاکن امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه اسمم ستاره.خدا حاجتت بدهافطاری چی میدی ...

دورت بگردم الان پیامت دیدم چشم سرنمازشبم دعات میکنم قبول حق باشه عزیزم زرشک پلو درست کردم بیرون پخش کردم

با این وضعیت گرونی طلا به نظرم اصلا طلا دست خودتون و دختر بچه ها تو کوچه و خیابون نکنین 

حتی برای عروسی هم من خودم بدل یا چیزی نمی ندازم چون حجاب دارم و ۹۰ درصد داماد تو جشن هست نیمساعت من پوشیده نباشم ارزش نداره طلا گم بشه یا بدزدن 

خواهرشوهرم تو عروسی انگشترش کارگر تالار برداشته بود اینقدر استرس و اعصابمون خورد شد تو عروسی از آخر کارگر اومد داد گفت ببخشید شیطون گولم زد 

دورت بگردم الان پیامت دیدم چشم سرنمازشبم دعات میکنم قبول حق باشه عزیزم زرشک پلو درست کردم بیرون پخش ...

قبولت باشه .ممنونم عزیزم. خیلی دعام من. خدا ان شالله حاجت خودتم بده.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

قبولت باشه .ممنونم عزیزم. خیلی دعام من. خدا ان شالله حاجت خودتم بده.

میگن خدا دعای غریبه هارو درحق همدیگه مستجاب میکنه  خیلی دیشب دعات کردم ازخدا خواستم بهترینهارو نصیب دلت کنه انشالله که خدابحق این شبهاعزیز درتمام مراحل زندگیت موفق باشی وب اوج برسی اگه میشه واسه ابجیم دعا کن خدادامنش سبزکنه سالها چشم انتظاره مرسی ازت مهربونم