2777
2789
عنوان

کیا بچه شش ماهه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست
درسته ولی باران جان من از ی دکتر خیلی مطمئن بهم گفت، خودش گفت که حتی حاضر نشدم واکسن بچه های خودمو ب ...

مگه هر چی اون دکتر بگه درسته؟؟؟؟ پس این همه دکتر که میگن بزنید چی؟؟ چی رو میگی درسته؟ اگر بچه این مریضیا رو بگیره چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ی دکتری اینو بهم گفت، گفتش ک من واکسن بچه هامو نزدم الآن اینقدر باهوشن ک حد نداره، بعد گف نمیت ...

شماخیلی خیلی اشتباه کردی عزیزم جهل و خرافات رو ترویج میدی که چی؟قبل همین واکسنا کم بچه تلف شد برا سرخک و ابله و سیاه سرفه؟یهو چیشد که ریشه کن شد؟اون بچه فردا اگه طوریش بشع تو مقصری 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

مگه هر چی اون دکتر بگه درسته؟؟؟؟ پس این همه دکتر که میگن بزنید چی؟؟ چی رو میگی درسته؟ اگر بچه این مر ...

حرص نخور اینا همونایین که میگفتن واکسن کرونا بزنی ادم اهنی میشی 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

درستش باشه باید الان طبق شمارش ماه و سال فک و فامیل یک شش ماهه میداشتم به علی اصغر هم توسل کردم اما ندارم

شماها که دارید ببوسید و ببویید و قدر بدانید

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
فدای سرم نه تو مهمی برامنه جاریت بمن ربطی نداره.منک زدم و میزنم برامم مهم نیست تو اون دکتر احمق چی م ...

اعصاب خودتو خورد نکن اینا نه بچه دارن نه مادرن ،دروغ میسازن مجردند خودشون میان اخبار کذب نشر میدن،حساس نباش ،مگه میشه کسی واکسن نزنه مرکز بهداشت میاد دم در خونه اگه بچه رو نبری به زور میبرن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اعصاب خودتو خورد نکن اینا نه بچه دارن نه مادرن ،دروغ میسازن مجردند خودشون میان اخبار کذب نشر میدن،حس ...

چرا نسل همچنین آدمایی برداشته نمیشه از اون موقع اعصابم خرابه

آره منم واکسن بچهام یک روز دیر میشد هی زنگ میزدن 

مشخصه طفلی دروغ میگه

آلان جاری ها به خون هم تشنه ان بعد جاریش میاد به حرف این می‌کنه واکسن بچه شو نمیزنه عجیبن قریبا

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

چرا نسل همچنین آدمایی برداشته نمیشه از اون موقع اعصابم خرابهآره منم واکسن بچهام یک روز دیر میشد هی ز ...

اره همیشه آدمای بی رگ و ریشه پیدا میشه ،دشمن در کمینه چه برای بچه هامون از این طریق چ نشر اخبار دروغ و رسانه ی فریبنده برای خودمون کلا در تلاشند همه جوره 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اعصاب خودتو خورد نکن اینا نه بچه دارن نه مادرن ،دروغ میسازن مجردند خودشون میان اخبار کذب نشر میدن،حس ...

نه بابا یه خانومه تازه پزشکی هم قبول شده بود بعد ارشد مکانیک تو اینستا میگفت به بچه هام واکسن نزدم خیلی به نظرم احمق بود