2777
2789

هر شب حدود ۵ و نیم و ۶ ربع کم صبح  خواب با تعبیر یکسان میبینم هوف خوابام هم متفاوته ولی مفهوم همش یکیه من پستای قبلیم گفته بودم شوهرم خیانت میکنه الان با تعهد اینکه دیگه تکرار نکنه برگشتم تو واقعیت باهم رابطمون بد نیس ولی حق طلاق و نداد واسه کسایی که میرن پستای قبل و میخونن گفتم در جریان باشن ولی تو همه خوابام و مفهوم همشون یکیه همش میبینم بازم در حال خیانته و وقتی بیدار میشم بازم بهم میریزم بنظرتون ممکنه بخاطر ناخوداگاه باشه چون خوداگاه به این موضوع دیگه فکر نمیکنم و رسما دوس ندارم حتی دیگه به یاد بیارم ولی دیگع خوابام کلافم کرذن اونم حول و هوش اذان صبح ان که میگن تعبیر داره بنظرتون واقعا تعبیر داره یا ناخوداگاه ذهن درگیره

تا جاییکه من میدونم خواب یا قبلا اتفاق افتاده یا بعدا اتفاق خواهد افتاد.سعی کن ذهنتو رها کنییه مدت ب ...

دقیقا مشکل اینه که فکر نمیکنم اعصابم از همین خورده نمیخام فکر کنم نمیدونم چطور باید دیگع مغزمو صاف و صوف کنم که دیگه ناخوداگاه هم فکر نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مشکل اینه که فکر نمیکنم اعصابم از همین خورده نمیخام فکر کنم نمیدونم چطور باید دیگع مغزمو صاف و ...

آره می‌فهمم:)

چی بگم والا 

هرجور که خودت قلق خودتو بلدی

مشاوره خوب هم میتونه کمک‌کننده باشه 

تا جاییکه من میدونم خواب یا قبلا اتفاق افتاده یا بعدا اتفاق خواهد افتاد.سعی کن ذهنتو رها کنییه مدت ب ...

جمله اول منبع خاصی داره ؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید