2777
2789

لطفامحترمانه پاسخ بدین باتشکر😁

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تابستون هردفعه

زمستون هر دوسه دفعه یکبار

کلا چون زیاد عرق می‌کنم برای اینکه بو نگیره تندتند میشورم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

۳ بار بستگی داره موقعی که کثیف بشه تمیز نگه میدارم چون کثیف بشه بشوری کهنه میشه

منم دو بارمیپوشم میبینم بوگرفته میشورم حتی تمیزم هست

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

لباس محل کارمو هفته ای دو بار چون خیلی کثیف میشه هر روز تنمه، اما لباس مهمونی هفته ای ۱بار چون میریم خونه ی طرف معمولا در میارمش ،لباس خرید و گردش رو هم وقتی برسم خونه مساقیم تو لباسشوییه انقد که دخترم با کفش و خوراکی از خجالتش در میاد

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید