2777
2789

کیا مثل من کلی آرزو و رویا داشتن حالا زندگیشون متفاوته 

من اصلا شاد و خوشحال نیستم کنارش و خیلی پشیمونم 

بچه دوس دارم اما نمی‌خوام ازش بچه دار شم 

با کلی دروغ و کلک منو به دست آورد پدرم خوش اخلاق نبود دنبال محبت و ازدواج بودم 

آدم بدی نیست اما روراست نیست و پنهان کاره 

همش بوی سیگار میده و کلا خیلی رویایی تر فکر میکردم بعدن خیلی دروغاش رو شد البته خیلی میگه دوست دارم و ابراز علاقه می‌کنه اما چه فایده فکر میکنم رکب خوردم

شماها راضی هستید؟کنارش خوشحال و شادید؟دوس دارید ادامه بدید باهاش و بچه دار بشید 

اصلا هستند کسایی که خوشحال و راضی باشند از ازدواجشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من راضیم 

با وجود همه ی چیز هایی که هست 

بچه واسم مهم نیست چرا یکی رو الکی بیاریم به این دنیای به درد نخور؟

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

منم اضلا راضی نیستم تو زندگی خواسته خودش اولویته اول چیزی ک خودش میخادباید باشه بعد منو یجور راضی میکنه باشرایط کنار بیام آدم عصبی هست ک سرچیزای الکی میزنه سیم آخر ازش خستم کلا

خوشحال نیستی چون افکارت رویایی بوده باید واقع بینانه تر به زندگی مشترک نگاه کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه ما هم راضی و خوشحال نیستیم

شوهرم ادم بدی نیست اما تصورات من از همسرم کجا و این بزرگوار کجااااا

اما باید سوخت و ساخت یه بچه دارم یکیم تو راهه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

من پشیمون نیستم، شوهرم خداروشکر خوبه بالاخره گاهی دعوا و اختلاف نظر و قهر داریم و یه سری اخلاق های بد داره که واقعا دوست دارم تغییر کنه ولی از رفتار خودم پشیمونم

من آدم کم رویی هستم و معمولا جواب حرفایی که ناراحتم میکنه رو نمیدم، ولی واقعا اشتباه کردم باید از اول جور دیگه رفتار میکردم خانوادش یه سری رفتار های اشتباه و بی درکانه دارن که اگه از اول پامو محکم میکردم شاید این مشکلات الانم برام پیش نمیومد 

من راضیم با وجود همه ی چیز هایی که هست بچه واسم مهم نیست چرا یکی رو الکی بیاریم به این دنیای به درد ...

خوشبحالت ک حق انتخاب برای بچه آوردن یا نیاوردن داری من خودم اصلا نمیخاستم ولی بخاطر دل شوهرم و خواسته اون مجبورشدم بیارم الان هرموقع بچه گریه میکنه درکمال بی شرمی بع بچه میگه ریدم تو دهن مادرت  

یه آدم قدرنشناس زبون نفهمه