2777
2789
عنوان

پشت یا آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چی به چی.متوجه نشدم ۱۸ مگه کنکور ندادی

هنرستان بودم سال آخر تغییر دادم 

رفتم انسانی . 

برا همین طول کشید . الان ۲۰ سالمه تازه انسانی تموم شد 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اره میدونم اونم سخته ولی خب بازم حداقل یه لیسانس رو دارم . با حسابداری میشه استخدامی شرکت کرد ؟؟؟؟

ببین خبر ندارما ولی رشته هایی که واسه انسانین بری راحت تر استخدامت کنن فکر میکنم

بازم خبر ندارم

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱
ببین اول از همه اینکه در طول تحصیل نرم افزار های حسابداری اموزش میدن و میتونی کار کنی بعد از اتمام ت ...

واقعا اینقد بازار کارش خوبه ؟؟؟ 

واقعا اینقد بازار کارش خوبه ؟؟؟

من با کلی تحقیق رفتم شک نکن اگه قراره تو این ملت درس خوندن بدرد بخوره اونم رشته حسابداریه هرکسی میگه نه از بی عرضه ای خودشه مخصوصا برای خانوما استخدام فراوونه من طبق تجربیاتم گفتم انشالا بدرد تون بخوره و یه تصمیم خوب بگیرین منم مثل شما خیلی سردرگم بودم موقع انتخاب رشته البته ناگفته نماند رشتش یکم سخته از رشته انسانی بری خیلی فرمول و ریاضی داره برای کار هم یه نکته میگم همیشه رو فرم نگه دار بدن تو بعدا خودت میفهمی اراسته بودن و خوش فرم بودن خیلی کمک میکنه

من با کلی تحقیق رفتم شک نکن اگه قراره تو این ملت درس خوندن بدرد بخوره اونم رشته حسابداریه هرکسی میگه ...

من تو شهرستانم 

حتما باید استان باشم ک کار پیدا کنم ؟؟؟ 

بعد اتمام کار کجا باید برم واسه کار و کاراموزی ؟؟ 

من با کلی تحقیق رفتم شک نکن اگه قراره تو این ملت درس خوندن بدرد بخوره اونم رشته حسابداریه هرکسی میگه ...

خواهر دوست منم رفته و واقعا طی یه مدت کوتاه خیلی پیشرفت کرده .الان دیگه تو یه شرکت بورسی معروفه و درآمدش خیلی بالاست .تازه ۲۶ سالشه و سن و سالی هم نداره 

خواهر دوست منم رفته و واقعا طی یه مدت کوتاه خیلی پیشرفت کرده .الان دیگه تو یه شرکت بورسی معروفه و در ...

جدی؟؟؟؟