2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 98 پست

تنهایی آرامش داری خودتی و خودت نه درد وابستگی میکشی نه نگرانی که چرا نیومد دیرکرد نه درد خیانت که جوری میکنن زناشون نمیفهمن بگو مردک بذار یمدت بگذره بعد خود کثیف تو نشون بده اینا زن میگیرن که کُلفت داشته باشن غذا بذاره جلوشون و رختاشونو بشوره هروقت خواستن بخوابن روش تو این زمان لاشی بودن مُدِ 

جو گیر زن گرفتن میشن یه دخترو بیچاره میکنن 

یاد خودم افتادم تو رابطه ام فقط ازین پشیمونم که چرا بهش محبت زیادی کردم چرا خیلی جاها کوتاه اومدم کنار اومدم باهرچی که بود کمکش کردم از یه شاگرد بشه صاحب کارگاه چطور زیربال و پرم گرفتمش حال خوب و بدشو خریدار بودم فقط احساسم به هدر رفت یه زخم بزرگ زد وسط قلبم و مغزم خستم کرد دویدم برای زندگیم برای رابطم برای دوست داشتنم چه کارایی براش کردم که مادرش نکرد شاید باخودش فکر کرد این دختر عاشق منه همیشه هست حالا یه زیرآبی هم برم 

باهمون زیرآبی رفتن خفه شد تنها و افسرده شد 

حالا نه اون میتونه ازدواج کنه نه من هرچه باداباد

من تنها راحتم خداروشکر اعصابم قلبم آرومم

خدایا دستمان را بگیر و رها مکن که تویی عشق پاک اول و اخر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خود شما فکر میکنی مثلا از شوهرت طلاق بگیری بعدا ازدواج کنی حتما با یک مرد وفادار باز ازدواج میکنی؟عز ...

با فکر اینکه اگه  از این طلاق بگیرم نفر بعدی هم ممکنه خیانت کنه پس با همین  می سوزم  درسته؟

عمر وجوونی خودش چی ؟؟ 

همه‌ی مردا که  مثل هم نیستن اونا آقا باید تاوان اشتباهشو بده حالا اگه جاشون برعکس بود زن رو کشته بودن ولی حالا با یه معذرت خواهی همه ی چی تموم  شد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم منظورتون اینه باهاش باشم و به کاراش بی محل باشم یا ن طلاق بگیرم ؟

اگه دوسش داری و عاشقشی بمون..عشق مهمه من همسرمو دوست دارم..و ترجیح دادم..خودم این دردو تحمل کنم چون بدونشم نمیتونم سخته برام

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
عزیزم منظورتون اینه باهاش باشم و به کاراش بی محل باشم یا ن طلاق بگیرم ؟

اگه دوسش داری و عاشقشی بمون..عشق مهمه من همسرمو دوست دارم..و ترجیح دادم..خودم این دردو تحمل کنم چون بدونشم نمیتونم سخته برام

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
اگه دوسش داری و عاشقشی بمون..عشق مهمه من همسرمو دوست دارم..و ترجیح دادم..خودم این دردو تحمل کنم چون ...

ببخشيد ولی عشق یه طرفه هم ته نداره 

هی شما بسوزی به پای اینکه دوسش داری اونم هر کار خواست بکنه؟

چند بارقراره زندگی کنی ک انقدر خودتو عذاب میدی!!

ببخشيد ولی عشق یه طرفه هم ته نداره هی شما بسوزی به پای اینکه دوسش داری اونم هر کار خواست بکنه؟چند با ...

تو ذهنش ممکنه لذت با اون همیشه باشه اما اگه بخواد واقعی خیانت بکنه صد در صد میرم ...