2777
2789
عنوان

پشت یا آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 50 پست
منم ازادم با یه رتبه عالینمیخواستم مدرکمو بعدا با هزار دردسر ازاد کنم

رشتت چیه ؟؟؟ 

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میترسم پشت بمونم و نیارم 😪😭😂

دختر یه رشته راحت برو هزینشم کم باشه علاقه داشته باشی 

آزاد و پیام نور راحت ترن فرهنگیان چیه آخه میخای پشت بمونی هم کارش سخته هم دانشگاش 

دختر یه رشته راحت برو هزینشم کم باشه علاقه داشته باشی آزاد و پیام نور راحت ترن فرهنگیان چیه آخه میخا ...

خب چه رشته ای ؟؟؟؟

پشت نمون مگر اینکه واقعاااا یه هدف داشته باشی که اگه بهش نرسی حسرتش میمونه رو دلت.

عیر از این باشه وقتی کنکور رو رها کنی متوجه میشی زندگی چقدر فرق داره با اونچه که بهش فکر میکردی و چقدر کنکور بی ارزشه میفهمی هزارن راه وجود داره

تنکس گاد

استخدامیم سخته هاولی به پشت کنکور موندن شرف دارهخودم رفتم آزاد،همه بچه هایی که پشت موندن از دوستام پ ...

اره میدونم اونم سخته 

ولی خب بازم حداقل یه لیسانس رو دارم . 

با حسابداری میشه استخدامی شرکت کرد ؟؟؟؟

یه توضیح بده برام لطفا

ببین اول از همه اینکه در طول تحصیل نرم افزار های حسابداری اموزش میدن و میتونی کار کنی بعد از اتمام تحصیل همزمان حداقل توی 4 تا شرکت میتونی کار کنی و کارای حسابداری شونو مرتب کنی در بدترین شرایط ممکن از هرشرکت15 تومن که بگیری میشه ماهی 60 میلیون گفتم بدترین حالت پسر همسایه مون توی دوتاشرکت به صورت پاره وقت حسابداره از یکی 17 میگیره یکی 14 اونم با مدرک دیپلم !ماهی 31 تومن درمیاره تو هرکدوم روزی 4 ساعت کار میکنه پسرعموم حسابدارع شرکت دولتیه ماهی 60 میلیون درآمدشه ببین کارم برای این رشته زیادد فوق العاده پول سازه یه چیزی هم که مهمه روی زبانت کار کن و کلاس های icdl حتما برو