2777
2789

مثلا هرروز با بیکاری و تنبلی بگذرونه اصلا نفهمه چیکارکنه حوصله هیچ کاری نداشته باشه همش درحال فکروخیال و نگرانی باشه

تجربه داشتین ؟ روانشناس رفتین؟ چه درمانی کردین؟

مخصوصا وقتی میخوام یکاری کنم دیگه کارای دیگه خیلی برام سخته حتی فکرکردن بهشون 

مثلا وقتی قراره جایی برم یا قراره یه کار انجام بدم دیگه خیلی ذهنم درگیرش میشه 

شما کدوم مشکلو داشتید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا تنبل نیست . مشکل افسردگی داره که در کنارش

وسواس فکری و ناتوانی تو تصمیم و انجام کارا ....هم هست

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

باید برین پیش روانشناس تا مشکلتون حل بشه 

ممکنه کمبود ویتامین داشته باشید یا مشکلات روحی مثل بیش فعالی یا افسردگی یا اختلالات دیگه

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ازکجا بپونه افسردگیهچون حالش بد نیست

خدا کنه نباشه ولی افسردگی تا شدید نباشه علائم خاصی 

نداره پنهانی خفیف و متوسط تا شدید 

شایدم همون وسواس فکری جبری باشه 

باید جزئیات ازخواب اشتهام و وزن و ....تا انگیزه و هرچی 

هست دقیق بنویس و شرح حال کنی تا روانشناس و ر

وانپزشک قطعی تشخیص بدن.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید
ازکجا فهمیدی افسرده ای

تستهای آنلاین زیاده بزن گوگل  

روانشناسا هم تست میگیرن البته قبلش آزمایش خون و

هورمونی  هم میگیرن که کمبود و اختلال علتش نباشه

بیشتر ببینید