کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3141 عنوان کسی بوده خیلی تنبل و سردرگم باشه با دارو تغییرکرده باشه 152 بازدید | 12 پست مثلا هرروز با بیکاری و تنبلی بگذرونه اصلا نفهمه چیکارکنه حوصله هیچ کاری نداشته باشه همش درحال فکروخیال و نگرانی باشهتجربه داشتین ؟ روانشناس رفتین؟ چه درمانی کردین؟مخصوصا وقتی میخوام یکاری کنم دیگه کارای دیگه خیلی برام سخته حتی فکرکردن بهشون مثلا وقتی قراره جایی برم یا قراره یه کار انجام بدم دیگه خیلی ذهنم درگیرش میشه شما کدوم مشکلو داشتید 1404/01/16 | 06:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nodelit عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1900 بله من و با رفع افسردگیم مقدار زیادی بهتر شدم الانم دارو میخورم
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 21061 بنده خدا تنبل نیست . مشکل افسردگی داره که در کنارشوسواس فکری و ناتوانی تو تصمیم و انجام کارا ....هم هست خدایا ....؟.......؟.......!! ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ ! خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟ و چه ندارد آنکه تورادارد. اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم. بیشتر ببینیدبستن
کماندارجوان عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 627 من با دارو بهتر شدمقبل افسردگی ک خوب بودم دیگه تایمی ک افسردگی گرفتم همش تو تخت لش بودم تا دکتر نرفتم درمان نکردم دارو نخوردم از جام پا نشدم تنها خداست که می ماند
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3141 بله من و با رفع افسردگیم مقدار زیادی بهتر شدم الانم دارو میخورم چطور رفع کردی
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12377 باید برین پیش روانشناس تا مشکلتون حل بشه ممکنه کمبود ویتامین داشته باشید یا مشکلات روحی مثل بیش فعالی یا افسردگی یا اختلالات دیگه •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3141 بنده خدا تنبل نیست . مشکل افسردگی داره که در کنارشوسواس فکری و ناتوانی تو تصمیم و انجام کارا ....هم ... ازکجا بپونه افسردگیهچون حالش بد نیست
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3141 من با دارو بهتر شدمقبل افسردگی ک خوب بودم دیگه تایمی ک افسردگی گرفتم همش تو تخت لش بودم تا دکتر نرفت ... قبل افسردگی تنبل نبودی ؟ازکجا فهمیدی افسردگی داری؟
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3141 بله من و با رفع افسردگیم مقدار زیادی بهتر شدم الانم دارو میخورم ازکجا فهمیدی افسرده ای
nodelit عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 1900 ازکجا فهمیدی افسرده ای الان همین حرفایی که زدی بی انگیزه ای فکرو خیال میکنی و به کاری نمیرسی نشونه افسردگیه
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 21061 ازکجا بپونه افسردگیهچون حالش بد نیست خدا کنه نباشه ولی افسردگی تا شدید نباشه علائم خاصی نداره پنهانی خفیف و متوسط تا شدید شایدم همون وسواس فکری جبری باشه باید جزئیات ازخواب اشتهام و وزن و ....تا انگیزه و هرچی هست دقیق بنویس و شرح حال کنی تا روانشناس و روانپزشک قطعی تشخیص بدن. خدایا ....؟.......؟.......!! ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ ! خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟ و چه ندارد آنکه تورادارد. اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم. بیشتر ببینیدبستن
نخودچی1403 عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 21061 ازکجا فهمیدی افسرده ای تستهای آنلاین زیاده بزن گوگل روانشناسا هم تست میگیرن البته قبلش آزمایش خون وهورمونی هم میگیرن که کمبود و اختلال علتش نباشه خدایا ....؟.......؟.......!! ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ ! خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟ و چه ندارد آنکه تورادارد. اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم. بیشتر ببینیدبستن