2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

331 بازدید | 17 پست

طلا بفروش زمین بخر

من ی سرویس دارم اصلا دوسش ندارم ولی استفاده میکنم گاها...

گفتم بفروشم ماشینم رو عوض کنم شوهرم میگ نه بفروش زمین بخر...

یعنی نصف پولش رو من با طلا بدم نصف دیگ رو اگ شوهرم داشت موقعش شد بده اگ نداشت یا ماشین منو کامل بفروشیم یا ی مدل پایین تر بگیریم ک پول بمونه بدیم بابت زمین....(چه تو پرداخت پول کمک کنه چ نکنه زمین رو به اسم من میخره)

زمین هم شالیزاری هست و درآمد سالانه داره..

خودم مردد هستم ولی با مخالفتم وقتی اون زمین گرون بشه ما بین حرفا منت میکنه

البته من گفتم به هیچ عنوان بدون ماشین قبول نمیکنم بمونم اونم گفت ی مدل پایین ترش رو برات میگیرم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم شما زیادی سخت میگیری بخصوص ک ب اسم خودته

من فقط حس میکنم ماشینم بیاد ی مدل پایین میگن فلانی نتونست نگه داره فروخت ارزونتر خرید....میدونم اشتباهه ولی نمیخوام از دید مردم در حال پسرفت باشم... 

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

من فقط حس میکنم ماشینم بیاد ی مدل پایین میگن فلانی نتونست نگه داره فروخت ارزونتر خرید....میدونم اشتب ...

برای مردم مگه زندگی میکنی ؟!!!!

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای مردم مگه زندگی میکنی ؟!!!!

ن ولی چون اوضاع مالیمون همیشه بد بود الان یکم بهتر شده نمیخوام فکر کنن دوباره داریم برمیگردیم به اون موقع....چون خیلی تحقیر شدم بین آشما و فامیل روزای سختی رو گذروندم...

ن ولی چون اوضاع مالیمون همیشه بد بود الان یکم بهتر شده نمیخوام فکر کنن دوباره داریم برمیگردیم به اون ...

مهم پیشرفت هست اینجور ادما همون از دور برت حذف بشن خیلی بهتره

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40