2777
2789
عنوان

چاق شدن

210 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من قدم ۱۶۰ وزنمم ۶۱/۶۲

میخوام چاق شم اندازه ی ۶۶/۶۷ کیلو

خوراکم خوبه جوانه ی گندم هم میخوردم حدود دو هفته میشه گذاشتمش کنار

میخوام تا ۲ هفته برسم به ۶۷ کیلو

استعداد چاقی هم دارم

جوانه گندم روزانه چند قاشق بخورم و اینکه دیگ چی چاق میکنه زود؟

کنارش شیرخشک هم میخوام بخوزم

جوانه گندم صورتتو پر کرد؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چخبره 

همین الانم توپری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما با این قد الان توپُر هستی

بیشتر این شی خیلی چاق میشی

به نظرم همین که هسی بمون

ولی اگر خواستی اضافه کنی با کالری شماری اضافه کن

برنامه کرفس یا زیره نصب کن قدو وزنتو بده بهت میگه درروز چقد بخوری بعد هرچی خوردی بزن تو برنامه تا کالری روزت پرشه

اره واسه ی من که تاثیرش خوب بود

بعد چند مدت اثر کرد 

دائمی شد؟

من تجربه شیر خشک و دارم اینم خوبه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

واسه ی من تاثیرش از همون ۳/۴ روز اول شروع کرد تا رفته رفتهاره دائمی بود واسه منشیرخشک تا چه مدت تپلت ...

من اصلا استعداد چاقی ندارم 

بخاطر همین بدنم چاق نمیشه 

ولی صورتم کمی پر شد