2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4526 بازدید | 224 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سری آخری که اومد نشستم پیشش یه نیم ساعت حال و احوال پرسیدم بعد رفتم برا پذیرایی و بازی کردن با بچش. ...

خب بهش بگو تو از هر حرفی ک میزنیم زود ناراحت میشی این باعث شده ازت فراری باشیم

ب داداشتم بگو

بگو ما تا کی احترام نگه داریم و خانمت فقط دنبال بحث و قهر و دعوا باشه

چی بگم والله. از استرس دارم میمیرم 😂😂

زن داداشای دیگت ازش راضی ان 

زن داداش کوچیکه منم مثل من ازش بدش میاد 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
خب بهش بگو تو از هر حرفی ک میزنیم زود ناراحت میشی این باعث شده ازت فراری باشیمب داداشتم بگوبگو ما تا ...

میخوام این بار که حاشیه درست کرد همینو بهش بگم. بخدا عین خواهرم دوسش داشتم نمیدونم چرا اینطوری میکنه

من مثه شمابودم قدرکه نمیدونستن ارزشم نداشتخودموکشیدم کنار،الان دیشب زنگ زدن بااحترام دعوتم کردن،چقدر ...

منم مشکل اصلیم خواهر شوهر بزرگمه.

خیلی رفتارای عجیب داره

مثلا تازه عقد کرده بودم بهم میگفت از الان وظیفته به پدر ک مادرم خدمت کنی بعد میخندید!

من خوشم نمیومد ازش ولی وارد بحث نمی‌شدم که حرمتی نشکنه. الان باید یه واکنشی داشته باشم بهش.از حد گذروندن 

اوه زن داداش کوچیکه منم باهاش قهره تا حدودی

کل فامیل فکر میکنن یه فرشته ست اینقد که خوب حرف میزنه و با شعوره ولی به من که میرسه انگار دشمن خونی هستیم 10سال م ازم بزرگتره

استرس چرا یعنی انقد فاز منفی میده؟ اینارو باید ببوسی بزاری کنار

میترسم بیاد باز اوقات تلخی بشه. نکنه حرف میزنه حواسم نباشه توچشماش نگاه نکنم نکنه چاییش کمرنگ باشه نکنه... 

چراهمیشه یکی هست که رومخ باشه وآسایش روازآدم بگیره؟!!!!!حالاچه زنداداش،چه خواهرشوهر!!

نمیدونم واقعا. یکی دوساله بی نهایت باهام لج افتاده در صورتی که من اصلا کاری بهشون ندارم