2777
2789
عنوان

شب قدر🖤🖤🖤 امشب هم براتون سوره قدر میخونم🤲🏻📿

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 316 پست
@فادیان @نخودسیاه @خدایااشکرت @دختر_اردیبهشتم @ولاایف سلام و وقت بخیر🖤امشب تو دعاهام هستیدلطفا ...

سلام عزیزم

ممنونتم 🌸

دعات کردم 🤍

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                         

بیشتر ببینید
@عطیه___هستم @عطر_رویا @mrs_abel_tree @ashk22 @malake_yazdahom سلام و وقت بخیر🖤امشب تو دعاهام ه ...

سلام خواهر جان. مثل همیشه ما رو شرمنده ی محبت های بی دریغتون کردید. ان شاء الله حاجت روا باشید 💚 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .