2777
2789
عنوان

شب قدر🖤🖤🖤 امشب هم براتون سوره قدر میخونم🤲🏻📿

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 315 پست
راستشو بگم؟ نهبیکارمامضامو بهوننتونستم دفاع کنم

مقطع ارشد هستی که نتونستی دفاعتو انجام بدی ؟

امیدوارم هر چی که به صلاحه اتفاق بیفته

امام علی(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه به نکته حکیمانه مهمى در مقابله با مشکلات اشاره کرده مى فرماید: «هنگامى که از چیزى (زیاد) مى ترسى خود را در آن بیفکن، چرا که سختى پرهیز از آن از آنچه مى ترسى بیشتر است»، (إِذَا هِبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِیهِ، فَإِنَّ شِدَّةَ تَوَقِّیهِ أَعْظَمُ مِمَّا تَخَافُ مِنْهُ).

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
بیشتر ببینید
مقطع ارشد هستی که نتونستی دفاعتو انجام بدی ؟امیدوارم هر چی که به صلاحه اتفاق بیفتهامام علی(علیه السل ...

دکتری

با دل پاکت دعام کن گلی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۵۷

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
@پرستوی_بهاری_سابق @شاهانا99 @درمسیرخدا @سوییفت @فاطیما1397 سلام و وقت بخیر🖤امشب تو دعاهام هست ...

سلام دوستم انشالله امشب دعات میکنم شما هم دعام کن 🙏💚 حاجت روا بشین عزیزم 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
سلام دوستم انشالله امشب دعات میکنم شما هم دعام کن 🙏💚 حاجت روا بشین عزیزم

چشم

بیشتر ببینید

@آن_شرلی20‍ یهو یادم افتادی🤲🏻💚

بیشتر ببینید
@بلووووووط @مغرورجذاب2‍ 🌸🤲🏻

سلام عزیزدلم.برات حمد و توحید و کوثر خوندم‌.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خواهش میکنم. من یه پسر دارم. دوتا دختر یه دخترم زهرا ازدواج کرده یه دخترم مطهره کلاس یازدهم تجربی هس ...

خدا برا همدیگه حفظتون کنه🥺🥺🥺🌸🌸🌸🌸💚💚💚

بیشتر ببینید
@rshid @نااشناسس @اسطوخدووس @sarammmmmm @snmm سلام و وقت بخیر🖤امشب تو دعاهام هستیدلطفا اگر را ...

خدا خیرت بده برای منم دعا کن عاقبت به خیر بشم و خواسته هام برسم 

الهی هرکی هر چی میخواد و به صلاحشه بشه