2777
2789

چهره ام اصلا زیبایی نداره ،و امروزی نیست 

خیلی دلم میخواست بینیم کوچولو و استخوانی بود زاویه فک داشتم مژه هام پر بود چشام پفی نداشت 

بخوام هزینه کنم ایراد هامو برطرف کنم هم پولشو ندارم فعلا🥲

چهره های امروزی همه عروسکی و بینی فسقلی و صورت های زاویه ای و همه خوشگلن ،بیرون میرم حس میکنم زشت ترین دختر دنیا منم..کاش مادرزادی خوشگل بودم و نیازی به هزینه برای زیبایی نداشتم 

هعیی😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این خوبه که شبیه بقیه نیستی، تو خیابون یکسری آدم هستن که همه شبیه به همن، مثل عروسکای یه کارخونه. نه دیگه زیبایی دارن، نه بچشم میان.

اتفاقا مردم یه  فرد نچرال میبینن احساس ارامش ذهنی پیدا میکنن

این خوبه که شبیه بقیه نیستی، تو خیابون یکسری آدم هستن که همه شبیه به همن، مثل عروسکای یه کارخونه. نه ...

من خودم میرم جلو آینه قیافمو میبینم آرامشم بهم میریزه هر روز یه ایراد جدید پیدا میکنم 

من خودم میرم جلو آینه قیافمو میبینم آرامشم بهم میریزه هر روز یه ایراد جدید پیدا میکنم

آره خب چون با روحیه انتقادی میری جلو آینه، نه  رضایت درونی و شکر گزاری. 

معیار تو برای زیبایی ، معیار غلطیه که جامعه القا کرده. کی میگه همه باید مژه های بلند، یا مثلا چشمای رنگی، اندام فلان مدل و ... داشته باشن؟ 

اونایی که اینو میخوان به خرد جامعه بدن یه عده افراد مریض روحی روانین که سال هاست درمان نشدن و مثل یه بیماری تو جامعه پخشن. 

آره خب چون با روحیه انتقادی میری جلو آینه، نه رضایت درونی و شکر گزاری. معیار تو برای زیبایی ، معیار ...

ببین اصلا ژنتیکی ما پوست و مژه و بینی خوبی نداریم 🥲

همش با خودم میگم یعنی خدا موقع خلقت ما حوصله نداشته پس چرا برای بقیه وقت گذاشته آنقدر بی نقص آفریده 

حالا من با عملی ها کاری ندارن 

ولی یکسری ها واقعا نچرال خدادادی در عین حال جذابن

زاویه فک ک خیلی ضایعس این از این

عمل صورت هم جالبه دکترای ایرانی طرف رو شبیه شترمرغ درمیارن گونه برجسته و موژه های پر و ..

زن رونالدو و مسی رو نگاه کن چ نازن فقط عمل های خیلی ظریف دارن..

خیلی هم ناز و جذابن یا جنیفر و شکیرا کجا از این عملای مسخره دارن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
زاویه فک ک خیلی ضایعس این از اینعمل صورت هم جالبه دکترای ایرانی طرف رو شبیه شترمرغ درمیارن گونه برجس ...

لامصبا خدادادی فیسشون جذابه آخه 🥺😅

مثلا من بینی گوشتیه و نوک بینیم تپله 

صورتم درازه عین خربزه🥲

مژه هم که از اول نداشتم 

نمی‌دونم دلمو به کدوم ویژگی مثبتم خوش کنم

ببین اصلا ژنتیکی ما پوست و مژه و بینی خوبی نداریم 🥲همش با خودم میگم یعنی خدا موقع خلقت ما حوصله ندا ...

فامیل ما سال هاست خارج زندگی میکنه. میگفت معیارهای زیبایی تو شرق آسیا خیلی فرق داره. مثلا بینی بزرگ رو دوست دارن، دندانهای بزرگ نشونه زیباییه و خیلی چیزای دیگه. که تز نظر ماها عجیبه.

من خودم الان کافیه بدون دستکش ظرف بشورنم سریع تا مچ دستم حالت اگزما میگیره و بشدت قرمز و زخم میشه، مرتب باید کرم بزنم. کافیه دوران قاعدگیم باشه یا شیرینی بخورم، سریع آکنه چرکی تو صورتم میزنه و جاش میمونه.  خیلی از آدما هستن اصلا اینجوری نیستن، اونا نسبت بمن پوست خیلی بهتری دارن.

ولی خب دلیلی نیست که بخوام خودمو اذیت کنم، زمانی که صرف مقایسه و ناراحتی میکنم، باید صرف ساختن زندگیم و آیندم  بشه. هر آدمی از مسیر خودش به خوشحالی میرسه، هر آدمی زیبایی و ارزشهای خودشو داره و چون درگیر مقایسه و مسابقه میشه هیچوقت متوجهش نمیشه. 

🙂🙏🎈خدا همون زمانی بهت بها داده و براش ارزشمند بودی که بهت هویت داد و تو رو نه قاطی کل موجودات ، بلکه قاطی آدم ها آفرید، جای درستی قرار داد. مطمئنی برات وقت نذاشته؟ 

لامصبا خدادادی فیسشون جذابه آخه 🥺😅مثلا من بینی گوشتیه و نوک بینیم تپله صورتم درازه عین خربزه🥲مژه ...

توروخدا بخودت اینجوری نگو انقدر خودت رو تحقیر نکن

مغزت اینارو دریافت و باور میکنه..طرز نگاهت دو عوض کن هرروز بگو وای من چقدر زیبام ببین چطور همچی تغییر میکنه حداقل محض الکی هم ک شده ایمو انجام بده ببین چ تاثیری داره..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋