2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حست کاملا درسته

خب این چیزی نیست که حل نشه تو الان 19سالته و پشت کنکوری هستی خودت تعیین میکنی آیندت چی باشه. وقتی میگه حمایتت میکنم توم کلاس کنکوری قوی شرکت کن و وقت بذار اون وقت ببین چی میشه

حست کاملا درسته

ببخشید برو اول سیاست یاد بگیر  برو تلاشت برا بردن اعتماد به نفست باشه 

دختر تو چقدر ساده رفتار میکنی با کلمات میتونی بازی کنی حتی اون خواهرت هم عوض کنی 

خواهرت دقیقا خوب بلد باهات بازی کنه 

حسادت از توی پست ها داد میزند . طرف خودش سیکل به زور گرفته میاد اینجا توهین میکند به پزشک ها و پرستارها . استارتر اگه راست میگی و با این خانواده وصلت کرده باشین فکر نکنم امسال چیزی قبول بشی چون اینجایی در ضمن اگه شغل و تحصیلات دستاورد حساب نمیشن پس چی دستاورد حساب میشه؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

عزیزم تو سنت کمه تازه میخای کنکور و رشته تو انتخاب کنی برات مهم نباشه ولی الان ک اومدی تو این خانواده تا فوق برو جلو بنظر من حقوق بخون برای وکالت از پزشکی هم بهتر و باکلاس تره راع رسیدن بهش هم اسون تر