2777
2789

بگین بگین متاستاز فقط ب گردن

ببینین من حالم بده خسته ام خستههه ولی بازم جون دارم برا مامان قشنگم بدو ام خسته روحی ام نه جسمی.ولی امید دارم همتونم بگین نمیشه کل جهانم بگه باز من ب لطف خدا و اهل بیت امید دارم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاءالله خدا شفاشون بده

برید زیارت امام رضا اونجا ازشون بخواید 😍🤲🏻

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نمیدونم. بیماری بابام بدخیمه ولی فقط روده بود و چنتا لنفاوی. عمل کرده و داره درمان میشه اما معلوم نیس. من به خدا امید دارم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

اگر بموقع درمان شروع کنین کامل کنترل میشه و معمولا داروهای نگهدارنده میدن و مرتب تحت نظر دکتر باید باشن و انشالله عمر طولانی دارن 

اما روحیه خودشون و شما شرط اصلیه مبارزه با سرطان روحیه عالی میخواد 

ان شاءالله خدا شفاشون بدهبرید زیارت امام رضا اونجا ازشون بخواید 😍🤲🏻

رفتم.اونروز مامانم درد داشت نمیدونستم چشه رفتم شفای دردشو بگیرم اونو شفا داد درد پهلوشو ولی نمیدونستم سرطان داره که اونو بگم برگشتم فهمیدم سزطان داره

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

رفتم.اونروز مامانم درد داشت نمیدونستم چشه رفتم شفای دردشو بگیرم اونو شفا داد درد پهلوشو ولی نمیدونست ...

اگه میتونی دوباره با مامانت برو 

خدا خیلی بزرگ و مهربونه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم