2777
2789
عنوان

شما هم این مدلی هستید😕🍃 مردا هم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 98 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این مسائل خیلی خیلی زیاد آزارم میده من دختریم که نیاز به توجه زیاد دارم

درست میگی عزیزم. ما نیاز به توجه داریم. به نظرم ایشون درونگرا نیس، چون درونگراها اتفاقا با افراد کمی دوست میشن ولی با همونا بهترین و بیشترین حرفا رو می‌زنن. به نظرم ایشون سرده. و مرد سرد زنو پیر می‌کنه...

مال تو چجوریه

من نامزده اولا 

دوما ما جونمون به هم میدیدیم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

دیشب بااینکه متوجه شد ازش دلخورم فقط یدونه شب بخیر نوشت منم سین زدم جوابشو ندادم

منم دیشب کردممممممممم 

عین تو

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
من نامزده اولا دوما ما جونمون به هم میدیدیم

نه چقدر حرف میزنید فلان

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
هرمردعاشقی رودیدم نظرش مثل شمابودحتی اگه زن وبچه داشته باشن هم همینن عجیبه واقعاکه میگن مردااحساس ند ...

بخدا مرد ها با احساس زندگی میکنن من شخصا عاطفی هستم

یه مرد عاشق نمیشه اما اگه بشه توی قبر هم بره فقط اونو میخواد

من س ک س دیدن سلام کردن تفریح یا...فقط بااون میخام

آره درسته اما درونگرا ها کلی حرف برای زدن دارن هاااا

۳سال دوستیمون صبح تا شب.شب تا صبح حرف میزدیم ولی الان ۸ساله ازدواج کردیم واقعا چیزی نداریم بگیم .حرفم میزنیم دعوامون میشه😂همون پیشش میشینم هیچی نمیگیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

تو چقدر مثل منی😑

پشمااااااااام شاخ در اوردم

دیشب بهش گفتم که کم کم کمرنگ میشی گفت اها 

بیشتر ببینید
درست میگی عزیزم. ما نیاز به توجه داریم. به نظرم ایشون درونگرا نیس، چون درونگراها اتفاقا با افراد کمی ...

اره بنظر منم سرده 

چون خود منم درونگرا هستم ولی کسی که واقعا بخوامش باهاش انس میگیرم و لی این اینطوری نیست 

🌸🍃
بخدا مرد ها با احساس زندگی میکنن من شخصا عاطفی هستمیه مرد عاشق نمیشه اما اگه بشه توی قبر هم بره فقط ...

میدونم بایکی ازهمین مدل مردادارم زندگی میکنم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

نه چقدر حرف میزنید فلان

اول صبح که صبح بخیر 

بعد دیگه سرش شلوغه تا ظهر 

ظهر صحبت میکنیم 

و شب 

و عصر

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

اول صبح که صبح بخیر بعد دیگه سرش شلوغه تا ظهر ظهر صحبت میکنیم و شب و عصر

24 ساعت ک صحبته 

بیشتر ببینید