2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند روز تاخیر داشتی؟

با ادرار غلیظ صبح است زدی؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
چند روز تاخیر داشتی؟با ادرار غلیظ صبح است زدی؟

من بچم ۵ماهشه

پریود نشده بودم تا آخر یازده شدم

بغدش دیگه نشدم

گقتم شاید  چون اولشه هورمونا قاطی شدن اما نمیدونم

مردم از استرس کاش باردار نباشم

بچه هام هنوز کوچولوان😭

من بچم ۵ماهشهپریود نشده بودم تا آخر یازده شدمبغدش دیگه نشدمگقتم شاید چون اولشه هورمونا قاطی شدن اما ...

الهی عزیزم ناراحت نباش❤️خداکوچولوهای قشنگتو برات حفظ کنه🤲🏻💐

پس نترس باردار نیستی

من اوایل به تست خانگی اعتماد نداشتم..۳ سال بیبی چک زدم یا منفی میشد یا مثل عکس شما خط تبخیرش یه هاله ی کمرنگ میزد که بزوور دیده میشد

اما وقتی باردار شدم فهمیدم فرق بیبی چک مثبت و منفی چیه...

برا شما منفیه صددرصد عزیز نگران نباش🙂با این تایمی که گفتی باید زیر ۱۰ ثانیه دو تا خط قرمززز میوفتاد اگر باردار بودی...

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
الهی عزیزم ناراحت نباش❤️خداکوچولوهای قشنگتو برات حفظ کنه🤲🏻💐پس نترس باردار نیستیمن اوایل به تست خا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

از ترس بارداری میخواستم با پریودیربعدی برم دستگاه بزارم که هرچی منتظر شدم نشدم

خدا کنه نباشم

باید امروز برم آزمایش😭

خدا از دهنت بشنوه عزیزماز ترس بارداری میخواستم با پریودیربعدی برم دستگاه بزارم که هرچی منتظر شدم نشد ...

برو آزمایش اما صددرصد باردار نیستی بازم برای احتیاط برو و جوابشو بده دکترا که یه دارو آمپول بزنه پریود شب و انشالله دستگاه بزاری راحت بشی

بیشتر ببینید