2777
2789
عنوان

شما هم این مدلی هستید😕🍃 مردا هم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 98 پست

اسی چند سالشه پسره

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
پارتنر منم اینوریه بشدت درونگراس خیلی اصلا موبایل ب دست نیس

نه این دایم گوشی دستشه

یعنی جونش به گوشیش وصله و دایم اینستا هست ولی اون تایمی که برای اینستا میذاره دو درصدشو برای من نمیذاره

🌸🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیر من اینطوری نیستم من یه رل داشتم۶سال باهم بودیم حاضرم الان ده میلیون بدم فقط ببینمش یا باهاش حرف ...

هرمردعاشقی رودیدم نظرش مثل شمابودحتی اگه زن وبچه داشته باشن هم همینن عجیبه واقعاکه میگن مردااحساس ندارن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
۲۷

شغلش چیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
نه این دایم گوشی دستشهیعنی جونش به گوشیش وصله و دایم اینستا هست ولی اون تایمی که برای اینستا میذاره ...

نه مال من اینیستاگرامم نیس

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
نه مال من اینیستاگرامم نیس

میدونی واسه چی دلم کباب میشه 

تازگیا اکسم پیام داده و همش قربون صدقم میره و بهم میگه تنهام گذاشتی رفتی و نمیتونم فراموشت کنم

میبینم بقیه چقدر برای بدست اوردنم چیکارا که نمیکنن ولی الانکه من پیشه اینم به محبت این نیاز دارن بهم یه نیمه نگاهی نمیکنه 😔

🌸🍃
کارمند یه ارگانی هست

شاید میگم از شغلشه 

خونه مادرشه ؟ شاید از اینه

یا خونه مستقل داره؟ 

بیشتر ببینید
میدونی واسه چی دلم کباب میشه تازگیا اکسم پیام داده و همش قربون صدقم میره و بهم میگه تنهام گذاشتی رفت ...

دقیقاااااااااا

مال منم اینطوریه

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
شاید میگم از شغلشه خونه مادرشه ؟ شاید از اینهیا خونه مستقل داره؟

مال تو چجوریه

بیشتر ببینید
ولی خواهر ازدواج یه درونگرا و با برونگرا اشتباهه

آره درسته اما درونگرا ها کلی حرف برای زدن دارن هاااا

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤