2777
2789
عنوان

شما هم این مدلی هستید😕🍃 مردا هم جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 98 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جوووووونم عزیزم کاش منم درونگرا بودم واقعا

درونگرا هستم و تنها جز با تعداد آدم های کمی بیشتر حرف نمی‌زنم با کسی که دوستش دارم خیلی زیاد البته   

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

این اقا به من پیشنهاد داده وگرنه من علاقه ای به ایشون نداشتم

خوب همینه دیگه وقتی مطمن بشن به دستت آورده خیالش راحت 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

درونگرا هستم و تنها جز با تعداد آدم های کمی بیشتر حرف نمی‌زنم با کسی که دوستش دارم خیلی زیاد البته

شوهرمنم درونگرا و کمالگراست به شدت 

همش میگه بشین پیشم ولی حرف‌نمیزنه زیاد اما میگه بشین هیچکاری نکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

دقیقا.. فک میکنن درون گرا لالن و برهورد اجتماعی بلد نیستن، کلن تعریفشون از درون گرا اشتباهه، طرف برا ...

درسته عزیزم 

وقتاییکه میدونی یه چیزی ناراحتم کرده بجای اینکه تلاش کنه دلخوریم برطرف شه کاملا خونسرد و بیخیال ازش ...

این مسائل خیلی خیلی زیاد آزارم میده 

من دختریم که نیاز به توجه زیاد دارم 

🌸🍃
شوهرمنم درونگرا و کمالگراست به شدت همش میگه بشین پیشم ولی حرف‌نمیزنه زیاد اما میگه بشین هیچکاری نکن

ای جان عزیزم 😍