2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8302 بازدید | 877 پست
نشانه‌ها🌱🌱 آدم همیشه دوست داره بدونه در آینده چه اتفاقی قراره بیفته و این حس کنجکاوی در ذات انسان ...

منو لایک کنید بیام بخونم

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س

حاجات شرعیتون براورده به خیر ان شاءالله 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🌸                       

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

✨ شب مخصوص دعا بر وجود مقدّس حضرت صاحب الزّمان علیه السلام و خواندن این دعا در تمام لحظات دیگر✨

به تعابیری که از مفاتیح الجنان بخش اعمال مخصوص شب ۲۳ ماه رمضان نقل میشود ، دقت فرمایید:

از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند :
در " شب بیست و سوم " ماه رمضان،

✅ در حال «سجده»،

✅ «ایستاده» و «نشسته»،

✅ و در«هر حالتی که هستی»

✅ و در «سراسر ماه رمضان»

✅ «به هر گونه که برای تو امکان داشت»

✅ و «در تمام ایام عمرت»

این دعا را بعد از حمد الهی و پس از صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه وآله تکرار کن :

اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ ( الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ ) فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ قَائداً وَ عَوْناً وَ عَيْناً، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طَوِيلاً.

📚(مفاتیح الجنان-اعمال شب ۲۳ ماه رمضان) 

با اجازه اسی

خواهش میکنم ازتون امشب که شب قدر هست دعا کنین من زودتر از پدر و مادرم بمیرم خواهش میکنم😭😭دعا کنین تا وقتی زنده ام سایشون بالاسرم باشه🫠میگن موقع قرآن بر سر گرفتن اسم ۴۰ تا مسلمان رو بیاری دعای خودت مستجاب میشه،میشه یکیش من باشم(اینجا نمیتونم اسم بگم اگه واستون مشکل نداره درخواست بدین لطفا اونجا بگم) شما نیتم رو بگین لطفا🥺لطفا الان یه صلوات بفرستین واسه حاجتم🙏🌺🌺زنده باشید🍀☘️

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بنظرتون اقا تشریف بیارن کدوم ملت مسلمان دنیا قبول دارن؟تواحادیث داریم ک فقط مسلمان ها باایشون ب جنگ ...

بله، توی روایت‌ها اومده که قبل از ظهور حضرت، آزمون‌های سختی وجود داره و حتی ممکنه یه عده از مسلمان‌ها به‌خاطر تعصبات یا برداشت‌های اشتباه حضرت رو نپذیرن. ولی ظهور حضرت با روشن شدن حقیقت، گسترش عدالت و رفع اختلاف‌ها همراهه و دل خیلی از آدم‌ها رو به خودش جذب می‌کنه. در زمان ظهور تعداد کثیری از آدما مقابل ایشون می ایستن اما خدا همراه آقاست و هیچ نیرویی نمیتونه مانع خداوند در انجام وعده حقش بشه.

و از دید اجتماعی، درسته که وضعیت خیلی از کشورهای اسلامی و حتی جهانی اصلا خوب نیست و مشکلاتی مثل فقر، تبعیض و بی‌عدالتی باعث می‌شن بعضی‌ها آمادگی کافی نداشته باشن، ولی همین مشکلات هم می‌تونن یه جور نیاز به منجی رو تو دل آدما بیشتر کنن و البته که اینها از خصوصیات دوره قبل از ظهورن. و آقا امام زمان علیه السلام وقتی ظهور کنن با محبت و به کمک خدا تک تک این مشکلات رو حل میکنن.

از طرف دیگه، هر کسی باید از خودش بپرسه که آیا واقعاً برای زندگی کردن تو دوران امام زمان آماده‌ست؟ این آمادگی فقط به ایمان و اخلاق ختم نمی‌شه، بلکه باید تو عمل هم نشونش بدیم؛ تلاش کنیم که هم خودمون رو بهتر کنیم و هم جامعه‌مون رو. این همون زمینه‌سازیه که روایت‌ها بهش اشاره کردن. و خیلیا هستن که این کارا رو انجام دادن و میدن.

یه نکته دیگه اینه که امام زمان علیه‌السلام فقط برای مسلمان‌ها نیستن، بلکه منجی کل بشریتن. عدالت و محبت ایشون همه رو در بر می‌گیره. حتی اگه تو اول کار مخالفت‌هایی باشه، رسالت جهانی حضرت باعث می‌شه دل خیلی‌ها به سمتشون برگرده.

و انشاءالله ظهور خیلی نزدیکه💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
@گل_پاییز_ام سلام عزیزم عیدتون مبارک میشه لطفا کمک کنید بهم من این چندتا جز رو دارم برای ختم یه مرح ...

سلام عزیزم خوبی؟🌸 عید شماهم مبارک🌸

میشه من همه شونو بخونم؟ و اینکه میشه اسم مرحومو بگی تا بعدش اسمشو یاد کنم؟

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
سلام عزیزم خوبی؟🌸 عید شماهم مبارک🌸میشه من همه شونو بخونم؟ و اینکه میشه اسم مرحومو بگی تا بعدش اسمش ...

باورم نمیشه واقعا اینکارو میکنین؟ نمیدونین چقدرر خوشحال شدم امشب تا صبح برای حاجت رواییتون دعا میکنم بخدا

الهی خیر ببینی عزیزدلم اسمشون عصمت. هست فرزند فضل الله

🩵