2777
2789

الان رفت آمد نیست که ما هیچ جا نمی‌خواهیم بریم منم تایید کردم که رفت آمد نی مام جایی نمیریم زیاد خونه نزدیکان میریم مثلا خونه دادش و مامان و مامان بزرگ اینا بعد احساس کردم به اسن برخورد بهش گفتم شما پارسالم نیومدید ها نیایید نمیاییم گف عصر میاییم خونه خواهر شوهر خونه بودید میاییم منم گفتم میریم خونه مامانم نمیدونم تا اون موقع بیاییم بعد خواهر شوهرم اینجا میگف اسما (جاریم) میگه نفس نمیخاد با کسی رفت آمد کنه به ما گفته میریم جایی نه کسی بیاد یعنی کار من بد بوده؟ من که همچین حرفی نزده بودم

خو وقتی اون گفته من شاید عصر بیام نباید میگفتی ما شاید عصر نباشیم زشت بوده نهایتش میمودن می‌دین نیستین میرفتن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خو وقتی اون گفته من شاید عصر بیام نباید میگفتی ما شاید عصر نباشیم زشت بوده نهایتش میمودن می‌دین نیست ...

نگفتم نیستیم من با خواهر شوهرم یه جا زندگی می‌کنیم اون طبقه ای پایین ما بالا خو اون گفت منم گفتم شاید خونه باشیم الان میریم روستا تموم شدیم میریم بیایید 

والا ما خونه پدر مادر خواهر برادر چه سمت خودم چه شوهرم از قبل همه با هم هماهنگ میکنیم همخ با هم میری ...

برا ما جور در نمیاد آخه با بچه شام بدم من منتظرم برادر شوهرم از تهران بیاد دعوت کنم افطار

خو وقتی اون گفته من شاید عصر بیام نباید میگفتی ما شاید عصر نباشیم زشت بوده نهایتش میمودن می‌دین نیست ...

وای اونجوری که زشت تر هست

باید میگفتی احتمالا خونه مامانم باشیم فرداش بیاید خونه تیم مثلا

بدگگفتی بایدمیگفتی منزل خودتونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
وای اونجوری که زشت تر هستباید میگفتی احتمالا خونه مامانم باشیم فرداش بیاید خونه تیم مثلا

عزیزم نمگفتی شده میگفتی اشتباه تایپی بوده بله زشته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم