2777
2789

من از شوهرم ( عقدم ) دوریم از هم، وسط بحث و دعوا وسط ویدئو کال بهم بگه میدونی اگر پیشم باشی اینطوری صحبت کنی و جیغ جیغ کنی میزنم تو گوشت یعنی دست بزن داره؟؟؟؟؟؟؟ 

یکی از فامیلامون شوهرش بد دل و شکاک بود شوهره رو ول کرد رفت طلاق گرفت .

بعد مدتی مهاجرت کرد استرالیا ... داشتیم در مورد اون حرف میزدیم گفت اون اگر زن من بود همه داروندارم رو میدادم به یکی اجیر میکردم بره آتیشش بزنه‌‌‌... 

بعد سر این دعوام شد گفتم طلاق گرفت چون شوهره بد دل بود ...  باید عمرش رو تباه میکرد بخاطرش؟

میگه یعنی چی باید تا ابد پیش شوهرش میموند ... ودر آخر هم فحش داد و خیلی عصبی شد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره بعید نیست ازش

مشاوره قبل ازدواج نرفتین؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

نه عزیزم من ۳ ساله ازدواج کردم شوهرم ی چک بزنم بر نمیگردم

همیشه هم میگه میزنمتا ولی هرگز دسش بلند نشده 

مردا همینطور 

ولی اگر دست بزن داشت جدا شو الکی شک ب دلت را نده

استارتر 

این مشکل داره 

خطرناکه 

رسماً چیزی که تو ذهنش هست رو داره میگه پس عملیش هم میتونه بکنه 

با این نری زیر یک سقف ها 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همه ی حرفاش راسته اگر بود این کارو می کرده بهتره هرچه سریع تر با بهونه ای مثل خانواده ام راضی نبودن یا هرچیزه قانع کننده ای ازش جداشی و برای این میگم این نوع دلیل رو بیار که پس فردا نیوفته دنبالت 

یاد فیلم ملی و راه های نرفته افتادم ، ملیحه با یه لحن کیوت طور به سیامک گفت دعوامون بشه منو با چی میزنی؟ و طرف خیلی رک و شاید از رو شوخی گفت با مشت ، وقتی رفتن سر زندگی دقیقا همین اتفاق ها افتاد.

به نظرم خود ایشون هم داره به شما هشدار میده ، جدی بگیرین از همین اول

یه چیزی بگم

با هیییچ مردی صحبت منطقی نمیشه کرد

حداقل با شوهر آدم

اینکه این مرد این موردها تو فکرشم هست،البته یکم هم باد داره کله ش بنظرم

ولی چرا اینقدر پیش میری که اینارو بشنوی؟

در ضمن سعی کن داستان آدمای دیگه مخصوصا زنای دیگه رو براش نگی

مورد بعدی اگرم میگی چرا اینقدر پیش میری و دفاع میکنی

و اینکه سعی کن درس‌هایی که از زندگی دیگران میگیری رو بیان کنی اونم بدون قضاوت

این آقا مشخصه تمایل به ادامه زندگی داره

و شما بی قید میگفتی ترک زندگی و ...

پس میخواست به هر نحو غیر منطقی بحث رو پیش ببره و شما رو مجاب کنه که باید به زندگی تعلق خاطر داشت نه با هر مسئله ای بذاری و بری

یکم سیاست هم لازم داری 

امضامو بخون و تو دوره عضو شو.شما خیلیی لازمته

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید