2777
2789
عنوان

جوجه اردک توی قفس

103 بازدید | 16 پست

دیروز خریدمشون‌ کل روز آزاد بودن شب فقط موقع خواب گذاشتم تو قفس که بخوابن کسی شب توی اتاق راه میره لهشون‌ نکنه الان باز بعد صبحانه آزادشون‌ میزارم خودمم میگیرم میخوابم رو تخت ایناهم‌ تو اتاق برای خودشون بازی میکنن:)) 

بنظرتون‌ قفس بزرگتر بزارم براشون تا راحت باشن؟ حوله هم زیر پاشون پهنه‌ که نرم باشه ابشون‌ رو هم هر سه ساعت عوض میکنم که تمیز باشه غذا هم دارن

Always 🐢☘

جوجه اردک زشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جوجه اردک خیلی نازو دوست داشتنیه حتی اگه راه بری دنبالت میاد😍 فقط کثیف کاریشون وحشتناکهههه

هرازچند گاهی براشون یه تشت اب بذار برن تواب خیلی قشنگ شنامیکنن

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بهتره قفسشو بزرگتر کنی اگر احساس میکنی براشون کوچیکه یا اذیتن

اره امروز مامانم یه قفس بزرگ شست براشون‌ گذاشتیم الانم از ساعت ۶ صبح آزاد بودن تا الان که رفتن قفس لالا کنن😂🥲

Always 🐢☘
نگهداریش سخت نیست ؟داخل حیاط از این تشتای بزرگ بگیر براشون اب تنبی کنن

صاحبش‌ گفت هنوز کوچیکن‌ ممکنه غرق بشن اره خیلی سخته همش دستشویی میکنن هر جا میرن خیلی شیرینن‌ دوتا باشن بهتره‌ کمتر صدا میکنن

Always 🐢☘
جوجه اردک خیلی نازو دوست داشتنیه حتی اگه راه بری دنبالت میاد😍 فقط کثیف کاریشون وحشتناکهههههرازچند گ ...

ارهه خیلی نازه کثیف کاری هم زیاد پیپی میکنن🥲😂

Always 🐢☘
ارهه خیلی نازه کثیف کاری هم زیاد پیپی میکنن🥲😂

اره دقیقا خیلی سخته 

موقع غذاخوردنم کثیف کاری دارن🥴

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️