2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرم خوبه.. اونا هم اوایل یکی دوبار حرفهای نامربوط زدن... به شوهرم گفتم جوابشونو داد الانم فعلا خوبن اما اگه بخوان بازم حرفی بزنن دیگه خودم جوابشونو میدم قبلا یکم محجوب تر بودم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
دخترعمه من خانواده خودش فقیرن خانواده شوهرش ثروتمندن کل طایفه شوهرش اینو اصلا آدم حساب نمیکننتحویلش ...

شما مگه از زندگی دختر عمه ت خبر داری؟

یعنی میاد به شما بگه که منو اصلا آدم حساب نمیکنند؟؟

شما مگه از زندگی دختر عمه ت خبر داری؟یعنی میاد به شما بگه که منو اصلا آدم حساب نمیکنند؟؟

آره از بچگی با هم صمیمی بودیم 

همه درددلامونو به همدیگه میگیم 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
مثلا چه حرفی زدن؟

ببین چیزی نگفتن که مستقیم  بگن ما سرتر هستیم اما گاهی طوری رفتار گردن که انگار من ارزشی ندارم مثلا توی کرونا مادرشوهرم گفت تو میری سرکار اشکالی نداره مراقبی اما شوهرم یعنی پسرش نباید بره سرکار ممکنه مریض بشه.. مثلا از این مدل از خودمچکر بودنها چند باری داشتن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

دختر عمه من ، فقیر بودن 

ازدواج کرد با یه خانواده متوسط به بالا که کلی طلا و ماشین و خونه و..‌ داشتن 

اوایل رو نمی‌دونم ، ولی الان کل مال و اموال به نامشه برای اینکه از مالیات و ..فرار کنن 😂

ببین چیزی نگفتن که مستقیم بگن ما سرتر هستیم اما گاهی طوری رفتار گردن که انگار من ارزشی ندارم مثلا ت ...

شوهرم قبلا با دخترعموش نشون بود.دختره پزشکه.بعد شوهرم نخواست و زد زیرش.

خواهرشوهرم به شوهرم گفته بود رفتی آدم به درد نخور انتخاب کردی تا پزشکا فرار کردن:)))

تو جمعشون یه کلمه باهام حرف نمیزنن.موقع عروسیم هرچی میخواستم بردارم یجووری رفتار میکردن که از سرم زیاده